Valheim Steam'de en çok satanlar arasına girdi

Alparslan Gürlek 8.02.2021 - 12:25
Açık dünya crafting & hayatta kalma oyunu olan Valheim Steam üzerinde oldukça büyük ilgi gördü ve çok satanlar listesinde adını duyurmayı başardı.

Çıkışından sadece birkaç gün sonra Steam platformunda oldukça yoğun ilgiyle karşılanan Valheim, çok satanlar listesinde adını duyurmayı başardı. Iron Gate AB tarafından geliştirilen ve Coffee Stain Publishing tarafından yayınlanan oyun, olumlu incelemeler toplamaya devam ediyor. Kendisini Goat Simulator, Deep Rock Galactic ve Satisfactory gibi oyunlardan tanıdığımız Coffee Stain Studios'un yayıncı kolu tarafından yayınlanan oyun kısa sürede 8 binden fazla kullanıcı incelemesi alarak sesini duyurmayı başarıyor.

Valheim, Steam'in yeni gözdeleri arasında

Yolculuğunuza ölü bir Viking olarak başladığınız ve cennete girmeye layık olup olmadığınızı kanıtlamak için türlü mistik yaratıklara karşı mücadele verdiğiniz oyun aynı zamanda çok oyunculu oyunları da destekliyor. Açık dünya crafting & hayatta kalma türündeki Valheim 32,00 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Toplamda 10 oyuncuya kadar çoklu oyunculu modu destekliyor ve rastgele üretilen dünyalarda hayatta kalma mücadelesi vermenizi istiyor. Bu çok oyunculu modu PvE olmakla birlikte içinde bulunduğunuz dünyaya farklı canavarlar çağırabilme gibi ilginç mekanikleri de içeriyor. Metal müzik eşliğinde oyunun temel yapısını görmek isterseniz diye fragmanı da hemen alt tarafa bırakıyorum.

Hali hazırda Nioh 2, Sekiro: Shadows Die Twice gibi büyük oyunları geride bırakan oyun Steam'de "Dünya çapında en çok satanlar" kategorisinde birinci sıraya yerleşmiş durumda. Coffee Stain'in bu yeni oyununu listede Cyberpunk 2077, Rust, Total War: Warhammer III (Ön Siparişte), NBA 2K21, GTA V gibi yapımlar takip ediyor. Hızlı çıkışıyla listenin başına oturan Valheim'in adını önümüzdeki günlerde daha sık duymaya başlayacağız gibi görünüyor.

Valheim Steam'de en çok satanlar arasına girdi

Ayrıca Valheim için aynı zamanda çeviriler de topluluk tarafından yapılıyor. Birçok büyük firmanın aksine oyunlarının lokalizasyonu için topluluktan destek almayı seçen geliştirici Iron Gate AB, bunu özellikle vurguluyor. Türk oyuncular tarafından da daha önce bu tür yapımlar için topluluk yapımı çevirilerin çıktığını görmüştük, ilginize duyurulur efendim. Savaş gemileri üretip denizlere açılabildiğiniz, garip yaratıklar çağırıp onlar tarafından öldürülebildiğiniz oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak oluşabilrsiniz. Peki sizler "bu ölü Viking cennete gitmeye layık mı?" temalı oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2021 01:04
Bu türde kamyonla oyun olmasına rağmen bu oyunun böyle satması ilginç gerçekten, hype treni yine yapmış yapacağını
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 13:05
1 saat oynayıp iade ettim. Fikir güzel ama o grafiklere rağmen feci kasıyor. Yani kasma da denmez. Yer yer donuyor bir kaç saniye bu da beni sinir etti. Zaten daha iyileri var. Conan Exiles, ARK mesela bundan daha iyi. Fiyatı yüzünden iyi tuttu sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim Steam'de en çok satanlar arasına girdi
İlginizi Çekebilir