Valheim yeni içerikleri Midsummer etkinliği ile duyuruldu

Talha Ramazan Yüzmeç 23.06.2022 - 17:05
Iron Gate AB, Valheim's Midsummer etkinliği için yeni içeriği doğruladı ve oyuncuların beklenen Mistlands güncellemesinin detaylarını açıkladı.

Iron Gate AB, erken erişim oyunu olan Valheim'ı henüz tam olarak yayınlamadı. Ancak viking hayatta kalma oyunu, böyle bir lansman için hazırlık olarak düzenli yamalar aracılığıyla içerik ve düzeltmeler almaya devam ediyor. Bu yılki Valheim Midsummer etkinliği hakkında daha fazla bilgiyi doğrulayan Iron Gate AB, beklenen Mistlands güncellemesi ile oyuna gelen eklemeleri de detaylandırdı.

Valheim yeni içeriklerini ortaya çıkartıyor

Bu yılki Valheim değişiklikleri geçen yılın tekliflerinden fazlasını içeriyor. Valheim oyuncuları, geçen yılki aynı adı taşıyan etkinlik sırasında Maypole'un ve belirli türdeki afişleri inşa edebilmiş olsalar da Valheim'ın Midsummer 2022 yaması, bir çiçek tacının yanı sıra işçilik listesine daha da renkli eşyalar ekliyor.

Valheim Mistlands güncellemesi, Mistlands biyomunu hayatta kalma oyununa uygun bir şekilde getirerek, her biri kendi düşmanlarını ve toplanacak materyalleri içeren mevcut dokuz farklı biyoma ekleyecek. Iron Gate AB, Mistlands'de kalan güçlü düşmanlardan birinin kene olarak bilindiğini ve bu, Lyme hastalığını geyiklere, köpeklere, sincaplara ve insanlara yayan gerçek böceğin büyük bir kopyası olduğunu doğruladı. Valheim oyuncularının Mistlands'deki bu kenelerden zehirlenip zehirlenmeyecekleri şu anda belli değil, ancak hayatta kalma oyununda zaten bir zehir debuff'ı olduğu göz önüne alındığında, oyuncuların etraflarında hafifçe dolaşmak zorunda kalmaları mümkün gibi gözüküyor.

Valheim yeni içerikleri Midsummer etkinliği ile duyuruldu

Valheim'ın Mistlands güncellemesi için onaylanan diğer şeylerin yanı sıra Iron Gate AB, balıkçılığın genişletileceğini ve oyuncuların avlarını üslerinin duvarlarına monte edebileceklerini belirtti. Mistlands güncellemesinden sonra Valheim işçiliği masasının ve demir ocağının ne gibi eklentilere sahip olacağı hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyen Iron Gate AB, hayranlarına, açığa çıkarılmamış öğeler gerektirecek.

Iron Gate AB, Mistlands güncellemesinin birincil Valheim ekibinin üzerinde çalıştığını ve iki harici ekibin ise Xbox Game Pass üzerinde çalıştığını belirtti. Midsummer güncellemesi Valheim'a daha fazla içerik getirse de ve Iron Gate AB, Mistlands ile gelen bazı değişiklikleri duyursa da Mistlands güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı şu anda belli değil. Valheim taraftarlarının çoğu, Mistland ipuçlarına coşkuyla yanıt verirken, diğer oyuncular Mistlands'in lansmanına kadar oynamak için boşluk doldurucu olarak çeşitli hayatta kalma oyunları önerdiler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim yeni içerikleri Midsummer etkinliği ile duyuruldu
İlginizi Çekebilir