Valheim Game Pass kütüphanesine geliyor

Atıf Doğan Özcan 15.06.2022 - 16:24
Valheim Game Pass kütüphanesine ekleniyor. Yapılan duyuru oldukça ilgiyle karşılandı çok yakında Viking temalı hayatta kalma oyunu Xbox platformu için de gelecek.

Oyunun yapımcısı olan Coffee Stain Publishing yapmış olduğu duyuru ile oyunculara güzel haberler verdi. Valheim Game Pass kütüphanesine çok yakın bir zamanda eklenecek. Üstelik yapımın, ilerleyen süreçte Xbox konsolları için de yayınlanacağı gelen bilgiler arasında.

Valheim Game Pass kütüphanenizi zenginleştirmeye geliyor

Geliştirici, oyunun Xbox Series ve Xbox One için 2023 baharında yayınlanacağı duyurdu. Ayrıca oyun PC için Microsoft Store’a da eklenecek. Asıl sevindiren haber ise Game Pass abonelerini ilgilendiriyor. Çünkü Valheim Game Pass kütüphanesine direk olarak eklenecek. Üstelik oyunun çapraz platform desteği alacağı da gelen bilgiler arasında. Yani Xbox ve Microsoft Store kullanıcıları Steam kullanıcıları ile eşleşebilecekler.

Xbox sürümüne geçiş sürecini Piktiv ve Fishlabs ekibi üstlenmiş durumda. Ekip çok ciddi bir şekilde bu süreci geliştiriyorlar. Oyunun yeni Microsoft Store ve Xbox sürümlerinin en iyi performansı vereceğinin garantisini dahi verdiler. Yapım, Şubat 2021 yılında çıktığında çok büyük ses getirmişti. Geliştirici ekip oyuna sürekli olarak yaptıkları yeni içeriklerle desteklediler. Hatta geçtiğimiz Şubat ayında yepyeni bir güncelleme ve Steam Deck desteği ile ilk yaşını kutlamış oldular.

Iron Gate kurucu ortağı olan Henrik gelişmeler hakkında: “Valheim dünyasını muhteşem topluluğumuza sunmaktan dolayı çok gururluyuz.  Daha fazla insana ulaşmak en büyük amacımız. Oyunumuzun, Xbox ve Microsoft Store gelecek olmasıda bizleri ayrı bir heyecanlandırıyor.” diye açıklamada bulundu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 16.06.2022 10:01
Yapan firma parayı vurup, oyunu öksüz bıraktı tarzı haberler vardı ne oldu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2022 02:11
Bu oyunun da büyük hypeı vardı kısa sürdü. Grafiksel olarak hoştu ama görsel bir şöleni yoktu. Buna rağmen performanslı gpulara ihtiyaç duyuyor, optimizasyonu kötüydü. Tek başına oynamak için fazla ruhsuz bir oyun. Falan filan...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim Game Pass kütüphanesine geliyor
İlginizi Çekebilir