Valheim'a yeni zorluk seviyeleri eklenebilir

Murathan Özlü 25.11.2021 - 17:33
Oyunun yeni eklenti paketi yaklaşırken hayranlardan gelen soruları yanıtlayan Iron Game Studios'a göre Valheima yeni zorluk seviyeleri oyuna eklenebilir.

Çıktığı günden beri farklı tarzı ile oyuncuların ilgisini çeken Valheima yeni zorluk seviyeleri eklenebilir. Oyunun yapımcısı Iron Gate Studios serinin hayranlarından gelen sorulara cevap verirken,  oyuna hemen olmasa bile farklı zorluk seviyelerinin ekleneceğinin sinyalini verdi. Valheim'in yeni eklenti paketi Mistlands'in de 2021 yılında çıkmasının mümkün olmadığı ifade edildi.

Zaman içerisinde Valheima yeni zorluk seviyeleri eklenecek

Yeni Valheim eklenti paketi Mistlands ile birlikte oyuna yeni düşman ve zırh tipleri eklenecek.  Iron Gate Studios Mistlands için şu ufak önsözü yayınlamış:

" Oyunun manzarası şekillenirken sisler de iyice içeri girmeye başladı ancak sislerin arkasında neler gizli henüz bilinmiyor..."

Valheima yeni zorluk seviyeleri

Iron Gate Studios, oyuna kürek eklenip eklenmeyeceğine dair soruya ise ilginç bir cevap vermiş:

" Üzgünüz, oyuna kürek ekleyip eklememeyi kendi aramızda tartıştık ve böyle bir kararın oyunu fazla "çoklu oyunculu" hissettireceğine karar verdiğimiz için vazgeçtik. Bu karar ayrıca oyun içerisindeki tekne sistemini dengelemeyi de zorlaştırabilirdi."

Hayatta kalma temalı Valheim ayrıca oyuncuların yaratıcılıklarını körükleyen bir oyun. Bunun en ilginç örneklerinden biri de Valheim içerisinde Hogwarts inşa eden bir oyuncuydu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2021 16:56
Denizin ortasında yarım saat rüzgarı beklememek için kürek şart,ne demek gelmiycek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim'a yeni zorluk seviyeleri eklenebilir
İlginizi Çekebilir