Hogwarts bütün ihtişamıyla Valheim'de boy gösteriyor

Alparslan Gürlek 25.05.2021 - 13:42
Harry Potter evreninin ikonik bölgesi Hogwarts Valheim dünyasında bir oyuncu tarafından yeniden yapılmış. İlmek ilmek işlenmiş...

Zabore kullanıcı ismiyle YouTube'da yayınladığı bir videoda, Valheim oyununda Harry Potter serisinin ikonik mekanlarından biri olan Hogwarts'ın yeniden yapımını gösteriyor. Devasa bir yapı ve göründüğü kadarıyla müthiş emek sarf edilmiş. İnce işçilikle Valheim, yaratıcı oyunculara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Karlı atmosferi yakalamak için dağ biyomuna tasarladığı çevre, oldukça detaylı görünüyor.

Valheim'de Hogwarts'ı yapmışlar

Yapı içerisinde filmlerden tanıyabileceğiniz "The Great Hall (Büyük Salon)" gibi birçok bölüme ev sahipliği yapıyor. Tabi Valheim'de masadaki yemekler, umarız büyücü çocukları çok kızdırmaz. Zira damak zevkleri biraz farklıdır. Aynı zamanda yeraltı geçitleri ve öğrenciler için ayrı odaların bulunduğunu da hemen aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

Detaylara verilen özenin göze çarptığı bu videoda ana binaların dışında Hagrid'in kulübesinin bir rekreasyonunu da görebilirsiniz. Bunun da ötesine giderek bir Quidditch sahası bile yapmış. Zabore bütün bunların oyuna hiçbir mod yüklenmeden yapıldığını söylüyor. Yalnızca oyunda sınırsız kaynak kullanımına ve uçmaya izin veren "God mode"  kullanılmış. Eğer denemek isterseniz Valheim hileleri yazımızda bütün konsol komutlarını bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki bağlantıdan diğer çeşitli Valheim içeriklerimize de ulaşabilirsiniz.

İnceleme | Rehber | Grafik Modu | Performans Artırma

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts bütün ihtişamıyla Valheim'de boy gösteriyor
İlginizi Çekebilir