Valorant 1.02 yaması yayınlandı, dereceli oyunlar ise yolda

Alparslan Gürlek 24.06.2020 - 13:18
Geçtiğimiz günlerde teslim olma özelliğini getireceğini duyurduğumuz Valorant 1.02 yaması bugün çıktı. Ayrıca dereceli oyun modları da yolda. Detayları haberimizde.

Nihayet Valorant 1.02 yaması bugün aramızda. Teslim olma özelliğinin Valorant'a bu yama ile geleceğini daha önce bir haberimizde belirtmiştik. Gelin yamanın içeriğine ve ilerde gelecek özelliklere şöyle bir bakalım.

Valorant 1.02 yaması yayınlandı, rekabetçi oyunlar ise yolda

Bugün Valorant 1.02 yaması oyuncularla buluşuyor. Kötü giden oyunlar için erken teslim olma özelliklerini barındıracak yamadan bahsederken, ilerleyen zamanlarda oyuna gelecek özellikleri de inceleyelim. Riot Games dereceli oyunların bu haftadan sonra oyuna dahil edileceğini duyurdu. Teslim olma özelliğinin ardından, rekabetçi oyun modlarının da yama ile oyuna dahil olacağını duymak güzel.

Yama notlarında rekabet modunun bu yama ile oyuna geleceği yazsa da, Riot Games Valorant resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir duyuruyla bu yama ile oyuna rekabet modunun hemen gelmeyeceğini, ilerleyen bir tarihte ekleyeceklerini duyurdu. Ayrıca Valorant Türkçe yama notlarını sanırım malum çeviri sitesi üzerinden kopyala/yapıştır yaparak yayınlıyor. Doğru anlamak için bir de İngilizce sürümünü okumak gerekiyor.

Valorant 1.02 yaması yayınlandı, dereceli oyunlar ise yolda

Neyse ki rekabet modu için fazla beklememize gerek kalmayacak. Valorant Oyun Yönetmeni Joe Ziegler Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile bu haftadan sonra rekabet modunu yayınlamayı düşündüklerini belirtti. Olası sorunlar için testler yaptıkları ve kararlılığı kontrol ettiklerini belirtti. Yaptığı açıklama şu şekildeydi.

Joe Ziegler:"Şu anda oyunun kararlılığını değerlendiriyoruz ve olası sorunları izliyoruz. Yama farklı bölgelerde yayınlanmaya devam ediyor. Gördüklerimize dayanarak rekabet modunu yarın ya da tüm bölgeler yamayı alınca bu haftadan sonra yayınlayabiliriz. "

Valorant 1.02 yaması yayınlandı, dereceli oyunlar ise yolda

Valorant 1.02 yaması ile birlikte geçenlerde bahsettiğimiz erken teslim olma özelliği de oyuna eklendi. Oyunun kötü gittiği zamanlarda takım için teslim olma oylaması başlatabiliyoruz ve tüm takım bunda mutabık olursa maçı işler çirkinleşmeden bitirebiliyoruz. Teslim olmak için /sur, /pes,/ çekil, /teslim komutlarını yazabildiğimiz gibi oylamaya katılmak için tanımlanan F5 F6 tuşlarının yanı sıra /evet, /hayır yazarak da oy kullanabiliyoruz.

Valorant 1.02 yamasında sadece rekabet modu ve teslim olma özelliği eklenmedi, aynı zamanda bazı karakterlerin özellikleri değiştirildi, HUD ve kullanıcı arayüzü üzerinde değişiklikler yapıldı ve birçok performans, oyun deneyimi iyileştirmesi yapıldı. Düzenlenen karakterler Viper, Jett, Reyna ve Cypher olarak görülüyor. Oyun içindeki dengeyi sağlamak adına bazı özellikler değiştirilmiş. Değiştirilen tüm özellikleri yama notlarından detaylıca okuyabilirsiniz

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant 1.02 yaması yayınlandı, dereceli oyunlar ise yolda
İlginizi Çekebilir