Valorant Champions Tour 2.aşama yayınları başlıyor

Ersin Kılıç 6.04.2021 - 11:48
Valorant Champions Tour 1. Aşama’nın ardından açıklanan format değişiklikleri 2. Aşama’nın şimdiden kıyasıya rekabet dolu olacağının sinyalleri verildi.

Riot Games, Valorant Champions Tour 1. Aşama’nın tamamlanmasının ardından açıkladığı format değişiklikleri ve iyileştirmelerle 2. Aşama’nın şimdiden kıyasıya rekabet dolu olacağının sinyallerini verdi. EU, TR ve BDT takımlarının VCT 2. Aşama - Masters’taki 2 EMEA bileti için birbirleriyle karşılaşabileceği yeni turnuva formatı ve turnuva takvimine eklenen EMEA Challengers Playoff'larının, VALORANT Champions Tour’un İzlanda Reykjavík’te gerçekleşecek olan ilk LAN etkinliğine katılma hakkı kazanacaklar.

Valorant Champions Tour 2. aşama etkinlikleri başlıyor

30 Mart’ta Türkiye 1. Hafta Elemeleri başlayan VCT 2. Aşama - Challengers’da 1. Ana Etkinlik zamanı geldi çattı. 1. Ana Etkinliğe yükselmiş olan takımlar, EMEA Challengers Playoff’larına çıkacak 2 takımdan biri olmak için 6 - 9 Nisan tarihleri arasındaki canlı yayınlarda mücadele edecek.

Valorant Champions Tour 2.aşama yayınları başlıyor

10 - 12 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan VCT 2. Aşama - Challengers 2. Hafta Elemeleri’nden en iyi 8 takım ise 2. Ana Etkinliğe yükselecek ve tüm Ana Etkinlik karşılaşmaları, 15 - 18 Nisan tarihlerinde VALORANT Champions Tour Türkiye’nin Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak yayınlanacak. 

EMEA’daki En Güçlü 8 Takım İle Challengers Playoff’ları ve VCT Masters Reykjavík

EU’dan 4 takım, Türkiye’den 3 takım ve BDT’den 1 takım EMEA Challengers Playoff’larında karşılaşacak. EMEA Challengers Playoff'larının iki finalisti de VALORANT Champions Tour’un İzlanda Reykjavík’te gerçekleşecek ilk LAN etkinliği olan VCT 2. Aşama - Masters’ta dünyanın dört bir yanından gelen toplam 10 takımla birlikte mücadele edecek. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant Champions Tour 2.aşama yayınları başlıyor
İlginizi Çekebilir