Valorant ücretsiz bir şekilde çıktı

Mehmet Akif Zımba 2.06.2020 - 13:21
Riot Games ekibinin son zamanlarda en çok konuşulan FPS türündeki oyunu Valorant, ücretsiz bir şekilde çıkış yaptı.

Riot Games tarafından 10. yıl kutlamaları sırasında duyurulan ve beta sürecine alınan Valorant, ücretsiz olarak çıkış yaptı. Yaklaşık iki aydır kapalı betada olan ve birçok özelliğin denendiği Valorant, ön görülenden daha erken bir şekilde çıkış yaptı.

Valorant, sürpriz bir çıkış yaptı

Geçtiğimiz dönemlerde geliştirici ekibin paylaştığı bir duyuruda, oyunun önümüzdeki birkaç ay boyunca yayımlanmayacağı söyleniyordu. Hemen ardından da, "Çünkü önümüzdeki hafta çıkarıyoruz!" deyip, büyük bir sürpriz yaparak oyunun çıkış tarihini açıklamışlardı.

İlk başta oyunun önümüzdeki yaz aylarında yayımlanması planlanırken, oyunun geldiği noktadan memnun olan Riot Games, bu tarihi öne çekmişti. Oyuncularının geri bildirimlerini dikkate alarak hareket eden geliştirici ekip, bu süreçte oyundaki birçok hatayı çözüme ulaştırdı.

Kapalı beta sürecinde oyunu oynamak için can atan ama erişim hakkı kazanamayan oyuncular ise, bugünden itibaren oyuna giriş yapabilecekler. Hatta Riot Games, oyunun çıkışı için bir hafta öncesinden oyunu tüm oyuncuların erişimine kapatmıştı. Bunun sebebi ise, oyunun çıkışını gerçekleştirmeden önce, oyunlarını son bir kez daha inceleyip sorunsuz bir çıkış yapmaktı.

Bu süreçte de bizleri unutmayan geliştirici ekip, düzenli olarak bizlere oyunun durumu hakkında güncellemeler paylaştılar. Tüm bunların yanı sıra oyunun yayımlanmasıyla birlikte oyuna eklenecek içeriklerden de bu bir haftalık süreçte haberdar olduk. Bu içerikler ise oyuna gelecek olan yeni bir ajan ve yeni bir oyun modu olacaktı.

Valorant ücretsiz bir şekilde çıktı

Oyuna gelecek olan yeni ajanın isminin Reyna olduğunu, geçtiğimiz günlerde öğrendik ve yeteneklerine de bir göz atma fırsatı edindik. Oldukça agresif bir yetenek seti bulunan bu karaktere, oyunda baskı kurmayı seven oyuncular bayılacaktır. Oyuna eklenecek bir diğer olan yeni oyun modunun ise, Spike Hücumu adındaki bir mod olacağını bugün itibariyle öğrendik.

Spike Hücumu ismindeki bu mod, ana standart veya rekabetçi karşılaşmalara göre daha kısa sürecek. Standart ve rekabetçi karşılaşmalar 30-40 dakika arası sürerken, bu mod 8-12 dakika arası sürecek. Rekabetçi maçlardan yorulan oyuncuların, kısa bir ara verip, kafa dağıtmak için tercih edeceği bir mod olacaktır Spike Hücumu.

Eğer sizler de uzun süredir bu oyunu merakla bekleyip deneyimleyemediyseniz, şu an tam sırası. Üstelik, halihazırda bulunan Riot hesabınızı kullanarak da giriş yapabiliyorsunuz. Oyunu bilgisayarınıza indirmek için de bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 3.06.2020 06:27
Şu oyunu bir ben beğenmedim sanırım.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2020 02:13
Fizik motoru CSGO gibi gerçekçi değil bu yüzden beğenmiyorum grafikleride öyle 1-2 ay oynanacak ve daha sonra herkez CSGO'ya geri dönecek zaten Valve oyuncu kaybetmemek adına Source 2'yi getirmek zorunda artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant ücretsiz bir şekilde çıktı
İlginizi Çekebilir