Valorant'ın yeni ajanı Killjoy tanıtıldı

Ersin Kılıç 30.07.2020 - 10:54
Riot Games imzasını taşıyan ve geçtiğimiz ay betadan çıkan Valorant için Killjoy isimli yeni bir ajan daha geliyor. Alman kökenli Ajanın özellikleri açıklandı.

Rekabete dayalı oynanışı ile ön plana çıkan Valorant için yeni bir ajan daha duyuruldu. Geçtiğimiz ay başında betadan çıkan oyun için böylelikle beta sonrası 2. karakter de duyurulmuş oldu. Riot Games yaptığı açıklama ile Alman kökenli olan Killjoy karakterinin özelliklerini de duyurdu. Yapılan açıklamaya göre yeni ajan bilgileri ve özellikleri şu şekilde;

Valorant'ın yeni ajanı Killjoy tanıtıldı

Dijital oyunlar ve espor dünyasının en büyük temsilcilerinden Riot Games, 2020’de çıkardığı rekabetçi oyunu VALORANT’ı geliştirmeye devam ediyor. Farklı yetenekleri ile şöhreti kendinden önce yayılan Alman ekolü bir ajan olan Killjoy, şimdi VALORANT’ta. Teknoloji dehası Killjoy takımına mücadele alanında avantaj sağlayacak özelliklere sahip. Hem alan savunma konusunda etkili hem de saldırı turlarında rakipleri hazırlıksız yakalamaya fırsat veren yetenekleriyle Killjoy, VALORANT ustalarına geniş bir taktik yelpazesi sunacak.

Killjoy’un öne çıkan yetenekleri ise şöyle;

Alarmbot: Gizli bir Alarmbot EKİP ve menzil içindeki düşmanları avlayan botları dağıtmak için YANGIN. Bu bot, hedefe ulaştıktan sonra güvenlik açığı uygulayarak patlıyor. Konuşlandırılmış bir botu geri çağırmak için EKİP tutmak gerekiyor.

Taret: Bir Taret EKİP ve 180 derecelik bir konide düşmanlara ateş eden bir taret yerleştirmek için YANGIN. Açılan kuleyi geri çağırmak için EKİP tutmak gerekiyor.

Nanoswarm: Nanoswarm el bombası EKİP ve el bombası atmak için YANGIN. İnişten sonra Nanoswarm gizlenebiliyor. Nanoswarm'ı, zararlı bir nanobot sürüsü dağıtmak için etkinleştirmek gerekiyor.

Kilitleme (Üstün Yetenek): Kilitleme aygıtı EQUIP ve cihazı dağıtmak için YANGIN. Uzun bir kurgudan sonra cihaz, yarıçapta yakalanan tüm düşmanları atıyor. Cihaz düşmanlar tarafından yok edilebilir.

Valorant'ın yeni ajanı Killjoy tanıtıldı

Ajan Sözleşmesi
Üç sprey
İki Başlık
Bir Silah Arkadaşı
Bir Oyuncu Kartı
Killjoy Temsilcisi

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2020 01:52
Ekip ve Yangın başka bir halt bilmiyorsunuz. Çevireceğiniz çeviriyi !!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2020 18:07
Yetenekleri google translate ile mi çevirdiniz :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant'ın yeni ajanı Killjoy tanıtıldı
İlginizi Çekebilir