Valve Steam Deck furyasını devam ettirebilir

Murathan Özlü 7.08.2021 - 20:56
Valve Steam Deck ile başlayacağı "mini-bilgisayar" trendini devam ettiirmek istiyor gibi görünüyor.

Valve Steam Deck tasarımcılarından Greg Coomer,  firmanın "bu alanda cihaz üretmeye devam etmeyi planladığını" belirtti. Coomer, oyuncuların Steam Deck'i birinci tercih yapmalarını istese de, başka üreticilerin de bu sektörde bulunmasından memnuniyet duyacağını ifade ediyor.

Valve Steam Deck ile yeni bir sektörün öncüsü olmak istiyor

Gabe Newell, yaklaşık 1 ay önce verdiği bir röportajda, diğer firmaların da bu alana girmeleri konusunda öncülük edip, oluşturacakları sektör ile uzun vadeli kazanç elde etmeyi amaçladıklarını ifade etmişti. Newell, Steam Deck öncülüğünde bir " Deck ürünleri kategorisi" ne öncülük etmek istiyor.

Valve Steam Deck

Greg Coomer'da, Newell'ın planlarını destekleyen ifadeler kullandı. Coomer;

" Bu kategorinin ciddi ciddi bir sektör haline gelerek, oyuncuların birden fazla üretici arasında seçim yapabileceği bir sektörün oluşmasını umuyoruz. Biz de bu alanda cihaz ürütmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Coomer sözlerine;

" Diğer firmaların da bu alana katılarak kendilerine yer edinmelerini bekliyoruz. Eğer diğer firmalar da bu sektöre girip kendi cihazlarını üretirlerse umarım cihazlarına farklı isim koyarlar."  şeklinde devam etti. Valve'ın,  "el bilgisayarı" sektöründe öncülük ederek uzun vadeli planlara giriştiği ve diğer firmaları da yanında görmek istediği görülüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oldumu
Oldumu 9.08.2021 10:28
Çakallar nasıl olsa steam elinizde diğer firmalarda girsin pazarınız deklerle bir katman daha kalınlaşsın gelsin paralar çeşme nasıl olsa sizde. Diğer firmalarda ürünlerini yapsınlar pazar genişlesin bizde genişleyelim ne kadar da masum bir temenni yeşerdi birşeyler....neyse....
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valve Steam Deck furyasını devam ettirebilir
İlginizi Çekebilir