Valve Steam Deck üç boyutlu baskı dosyalarını paylaştı

Emre Ozan Şirin 14.02.2022 - 12:49
Valve tarafından Steam Deck üç boyutlu baskı dosyalarının açık şeklinde paylaşılması modcular ve tamirciler tarafınan heyecanla karşılandı.

Yeni avuçiçi bilgisayarı Steam Deck'in lansmanından önce Valve, oyuncuların cihazın dış katmanını üç boyutlu baskı olarak yazdırmalarına izin verecek CAD dosyalarını yayınladı. Steam Deck üç boyutlu baskı dosyasının açık şeklinde paylaşmasının ardından Valve, yaptığı açıklamada şunları aktardı:
"Bugün Steam Deck'in dış kabuğu (yüzey topolojisi) için CAD dosyalarını Creative Commons lisansı altında indirilebilir hale getiriyoruz. Bu dosyalar, Steam Deck'in üç boyutlu basılabilmesi için referans için bir STP modeli, STL modeli ve çizimleri (DWG) içerir. Topluluğun ne yarattığını görmek için sabırsızlanıyoruz."

Steam Deck üç boyutlu baskı dosyalarını nereden temin edebilirsiniz?

Valve Steam Deck üç boyutlu baskı dosyalarını paylaştı

Dosyaları indirmek için bu linke tıklamanız yeterli. Dosyanın paylaşımı şimdiden modcular ve tamirciler tarafından sevinçle karşılanmış durumda. Valve'ın daha önce belirttiği üzere Steam Deck'inizi açma ve onunla istediğinizi yapma hakkına sahipsiniz. Bununla birlikte, bu tür işlemleri profesyonellere bırakmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Zira bu işlemler sırasında herhangi bir hasar garantiniz kapsamında olmayacak.

Steam OS'in yeni bir sürümünü kullanacak olan Steam Deck, 64GB eMMC modeli, 256GB NVMe SSD modeli ve 512GB NVMe SSD modeli olmak üzere üç farklı modelle 25 Şubat'ta çıkış yapacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2022 19:35
Valve topluluktan anlıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valve Steam Deck üç boyutlu baskı dosyalarını paylaştı
İlginizi Çekebilir