Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 oyununun çıkış tarihi tam anlamıyla yılan hikayesine dönmüş durumda. ilk olarak 2019 yılında çıkarılması planlanan yapım ardarda gelen ertelemeler ile bu yıl sonuna kadar kaydırılmıştı. Bugün ise yapım ekibi olan Hardsuit Labs, yaptığı açıklama ile Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 oyununun 2021 yılına ertelendiğini duyurdu.
Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, 2021 yılına ertelendi
[reklam=496]
"Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 oyununun çıkış tarihini 2021 yılına kaydırıyoruz" diyerek yapılan açıklamada geliştirme aşamasının daha iyi bir şekilde ele alınması sebebiyle oyunun ertelendiği belirtilmiş. Açıklamada ayrıca şu ifadelere de yer verilmiş;
"Hedefimiz her zaman sizleri World of Darkness dünyasında yeniden hayal edilen Seattle'a sokmak ve ilk Bloodlines oyununa layık olan, mümkün olan en iyi oyunu sizlere sunmak oldu. Kendimiz için belirlediğimiz kalite çıtasına ulaşmak için daha fazla zamana ihtiyacımız olduğuna dair zor bir karar aldık. Bu durum oyunu 2020 yılı içerisinde yayınlamamızın artık mümkün olmadığı anlamına geliyor. Erteleme kararı mümkün olan en iyi oyuncu deneyimini sunmak için yaptığımız değişikliklerden birisi.

Bu durumun birçoğunuz için hayal kırıklığı oluşturacağını biliyoruz. Ancak en iyisini yapmak için bu hırsımızın oyuncu topluluğumuzun büyük bölümünde aldığı geri dönüşü de takdir ediyoruz. Umarız zor olsa da bunun doğru bir karar olduğunu anlamışsınızdır. "
Bu açıklama ve 2021 tarihi dışında oyun için net bir çıkış dönemi ise verilmedi. PC, PS4, PS5, Xbox Series X ve Xbox one için geliştirilen oyunun yeni çıkış tarihinin önümüzdeki aylarda paylaşılacağı da belirtilmiş.

Yorumlar (6)
Artık oyunun içindeki efekt ve içerik yüzünden ps4 ve xbox one konsolları kaldıramıyor bu yüzden yeni nesil konsol ve pc ye çıkacak derlerse de şaşırmam. Buraya yazayım demedi demeyin.
yayınlanacağını yazmam gerekiyordu yanlış olmuş.
Oyun büyük ihtimal ile bir AAA oyun kalitesinde olmayacak, en fazla AA bir oyun olur o yüzden beklentiyi fazla yükseltmemek lazım. Ben kendi adıma bloodlines gibi bir oyun için, rpg elementleri düzgün çalıştığı ve ayrıntılı olduğu sürece AA kalitesinde bir oyuna razıyım diğer eksikleri görmezden g..
Moderlar onu AAAAA ya getirir sen rahat ol
Mali sebeplerden ötürü satacakları bir zamana ertelemeleri lazım.Sonbaharda bir sürü aaa oyun çıkıyor.Bu oyunun piyasa dilimi daralır.O yüzden rpg olması açısından hem oyunun eksikleri giderilir buglar temizlenir.Acele etmemek lazım.Bu çıkana kadar cyberpunk açlığı giderir.
Tabii 2077'de ertelenmezse :D