Venom 2 yönetmeni film hakkında konuştu

Özgür Deveci 8.06.2020 - 10:00
Venom 2 filminin yönetmeni Andy Serkis, çekimleri tamamlanan film hakkında konuştu. Film, çekimleri bitmesine rağmen önümüzdeki seneye ertelendi.

Dünyada devam eden COVID-19 küresel salgını nedeniyle tüm film prodüksiyonları geçici olarak kapatılmadan önce, Sony Pictures'ın devam filmi Venom: Let There Be Carnage çekimlerini tamamlayan şanslı yapımlardan biri oldu. Ancak, çekimleri bitmesine rağmen filmin çıkış tarihi önümüzdeki seneye ertelendi.

Vanity Fair ile yapılan röportajda, yapımcı Dan Wilson filmin içinde bulunduğu durumu doğruladı ve yönetmen Andy Serkis'in (Yüzüklerin Efendisi serisinde Gollum karakterini seslendiren) post prodüksiyon üzerinde uzaktan çalıştığını açıkladı. Ayrıca, Venom 2 gibi yüksek prodüksiyonlu bir filmin yeniden çekilmesine ne zaman başlayabilecekleri konusunda hala emin olmadıklarını da belirtti.

Wilson “Hiç kimse bu süreçte riskli bir ortamda bulunmak istemez. Bu sadece oyuncular için değil, aynı zamanda set ekibi içinde geçerli. Ortada bir gerginlik var ama bu çok doğal ve anlaşılabilir bir durum. Üzerinde konuştuğumuz planlar dahilinde bunlar göz önüne alındı ve zamanı geldiğinde ne olacak hepimiz göreceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Venom 2 yönetmeni film hakkında konuştu

Venom 2 yönetmeni film hakkında konuştu

Daha önce Marvel'ın Avengers: Ultron Çağı ve Black Panther filmlerinde çalışmış Andy Serkis, Venom: Let There Be Carnage filminin yönetmenliğini yapacak. Venom: Let There Be Carnage , Serkis'in geçtiğimiz yıl Netflix'te yayınlanan Mowgli: Legend of the Jungle'ın ardından yöneteceği üçüncü uzun metrajlı filmi olacak. Ancak daha önce çizgi roman tarzında hiç deneyimi olmadığı için nasıl bir performans göstereceği de merak konusu.

İlk filmde Eddie Brock karakterini canlandıran Tom Hardy ve Anne Weying’i canlandıran Michelle Williams yine aynı rollerle devam edecekler. Venom'un baş düşmanı Carnage karakterini Woody Herrelson'ın canlandıracağı zaten daha önce açıklanmıştı. Ek olarak Oscar adayı Naomie Harris'ın (Karayip Korsanları filmindeki Tia Dalma) Carnage'ın suç ortağı olan kötü adam Shriek rolünü oynamak için görüşmelerde bulunduğu da söyleniyor.

Normalde 2 Ekim 2020 tarihinde ABD'de vizyona girmesi beklenen filmin 25 Haziran 2021'de gösterime girmesi planlanıyor. Son olarak sizin bu film hakkında düşünceleriniz nedir? Kimler serinin devam filmini merakla bekliyor. Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2020 02:27
Nasıl çelişkili haberdir bu! Hem çekimler bitti yazıyorsunuz, sonrada devamında sanki daha başlanmamış, görüşmeler devam ediyor vs.. gibi yazıyorsunuz!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2020 23:45
mirkelam dan venom 2 için şarkı bekliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom 2 yönetmeni film hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir