Venom 3 filmi Sony'den onay aldı

Murat Oktay 26.04.2022 - 12:25
İkinci filmin başarılı gişe hasılatından sonra, Sony Venom 3 filmi için düğmeye bastı. Başrolda yine Tom Hardy olacak.

Venom serisi devam ediyor. İkinci filmin 500 milyon dolar gişe hasılatı yapmasının ardından oldukça memnun kalan Sony, Venom 3 filmi Sony'den onay aldı. Filmin baş rolunde ise yine Tom Hardy oynayacak.

Venom 3 filmi için henüz çıkış tarihi belirlenmedi

İki yapımın yayınlanması arasında (ilk yapım Nisan 2018'de, ikincisi Ekim 2021'de çıkmıştı) 3,5 senelik bir süre geçmişti. Firmanın çıkışı için süreyi koruyacağını hesaplarsak, Venom 3 filmi için çıkış tarihi olarak 2025 yılının başlarını hesaplayabiliriz. Gerçi günümüzün hızlı tüketimi göz önüne alınınca oldukça ileri bir tarih gibi görünen 2025 yılı, Venom'un sevenlerini biraz bekletecek gibi görünüyor.

İkinci filmin bu kadar büyük başarı sağlamasının en büyük sebeplerinden biri de, Marvel filmlerini seven kitlenin, Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin krediler sonrasında Venom'un ortaya çıkışı olabilir. Hem Marvel hem de Venom fanları, karakterin MCU'ya katılıp katılmayacağını üzerine oldukça tartışmıştı. Ancak Venom'un hakları şu an Sony Pictures'un elinde bulunuyor ve Marvel'e geri dönüşü hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ayrıca Venom karakterinin Fortnite gibi oldukça popüler bir oyunda da yer alması, filmin hasılatını etkileyen faktörlerden biri oldu.

Venom 3 filmi Sony'den onay aldı

Baş roldeki Tam Hardy'nin de programı yoğun gözüküyor. Aynı zamanda Mad Max: The Wasteland, Peaky Blinders ve War Party gibi yapımlarda da önemli rollari bulunan oyuncuyu, önümüzdeki dönemde oldukça yoğun bir çalışma düzeni bekliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2022 01:45
Venom 2 berbattı , ne bu hız venom 3 için :D maşallah iron man sanki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom 3 filmi Sony'den onay aldı
İlginizi Çekebilir