Venom filmi için yeni bir oyuncu duyuruldu

Ersin Kılıç 10.08.2017 - 13:26
Tom hardy'nin rol alacağı Venom filmi için oyuncu haberleri gelmeye başladı
Örümcek Adam, özel bir anlaşma ile Marvel sinematik evrenine katılmış olsa da, bu taraftaki çoğu karakterin yayın hakları hala Sony elinde bulunuyor. Bu bağlamda örümcek Adam evreninin en popüler karakterlerinden biri olan Venom ile ilgili bir duyuru gelmiş ve karakter odaklı bir sinema filminin yapım aşamasında olduğunu öğrenmiştik. Üstelik Venom'u Tom Hardy gibi oldukça önemli bir ismin canlandıracağı da açıklanmıştı. İşte bu film için yeni oyuncu isimleri de gelmeye başladı.

Star Wars: Rogue one filminde de yer alan ve kendisini Walking Dead'in yeni sezonunda da izleyeceğimiz Riz Ahmed'in Venom kadrosuna katılacağı rapor edildi. Film için Sony ve Ahmed'in görüşme halinde olduğu belirtilirken, konu ile ilgili fazla bir detay ise verilmemiş. Buna rağmen Riz Ahmed'in filmde önemli bir rolü üstleneceği ama bu rolün Carnage olmayacağı da gelen haberler arasında.

Tom Hardy'nin Eddie Brock karakterini canlandıracağı venom filminin 5 Ekim 2018'de gösterime girmesi bekleniyor. Karakterin marvel sinematik evreninde yer almayacağını da hatırlatalım.

Venom filmi için yeni bir oyuncu duyuruldu
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2017 13:57
ben bu olayı sevmiyorum tanımadık birini venom rolünde görsek eminim tom hardyden daha iyi role oturacak 1500 tane adam vardır ama sırf ünlü ve popüler bir yüz olduğu için belki kimyası bile aykırı olan tom hardiyi kullanıyorlar sony oyun yapsın film yapmasın
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2017 18:38
Kesinlikle haklısın birçok rol, yakışan kişiye verilmek yerine ünlü kişilere veriliyor. Ha ben yine de tom hardy'e yakışacağını düşünüyorum. Oyunculuğunu beğeniyorum. Belki de benim gibiler yüzünden yakışan kişilere rol verilmiyordur. Bu da bi ihtimal.
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2017 03:39
mümkünse oyun da yapmasın ps alacağıma aldığıma pişmanım oyunların fiyatı nedir öyle ya. Pc de aynı oyun daha ucuz hadi ps satıp xbox alayım dedim onda da durum aynı vazgeçtim haliyle dönüp dolaşıp ps de aynı oyunları oynayıp duruyorum sony nin marifeti hepsi pc en iyi platform
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2017 14:37
Valla oynayan benim umrumda dahi değil. Beni Venom (kostüm) ilgilendiriyor. Şöyle adam gibi bir şey yapın. Spider 3 te surat on numaraydı ama aşırı cılızdı. Onun daha irisi ve mümkünse daha manyağı olsun gönlümü çok kolay kapar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom filmi için yeni bir oyuncu duyuruldu
İlginizi Çekebilir