VFŞL Türkiye Büyük Finali etkinlik takvimi açıklandı

Özgür Deveci 2.09.2020 - 10:42
Papara SuperMassive ile 5 Ronin takımlarının karşı karşıya geleceği Türkiye Büyük Finali için etkinlik takvimi açıklandı.

1907 Fenerbahçe Espor, fastPay Wildcats, Beşiktaş, Dark Passage, Galakticos, Galatasaray, Royal Youth, Papara Supermassive, Team Aurora ve 5Ronin takımlarının mücadele ettiği Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde final heyecanı yaklaştı. Papara SuperMassive ile 5 Ronin arasında oynanacak 2020 Türkiye Büyük Finali, 5 Eylül Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak gerçekleşecek.

Merakla beklenen League of Legends Türkiye Büyük Finali için Riot Games etkinlik takvimini açıkladı. 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek final heyecanı 12:15'de başlayacak maç önü şovu ile açılışını yapacak. Saat 13:00'da ise analiz masası programı ile final öncesi istatistiklere değinilecek. 14:00'da gerçekleşecek açılış sovunun ardından 5 Ronin ve Papara SuperMassive takımlarının oyuncuları yerlerini alacak. Etkinlik, Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak gerçekleşecek.

VFŞL Türkiye Büyük Finali etkinlik takvimi açıklandı

VFŞL Türkiye Büyük Finali yayın ekibi belli oldu

Papara SuperMassive ile 5 Ronin takımlarının karşı karşıya geleceği Türkiye Büyük Finali için yayın ekibi belli oldu. Turnuvanın anlatımını Kürşad "Regarnur" Demirer gerçekleştirecek. Maçların yorumlanmasında ise, Can "Scarlet" Çaldıran ve Kaan "Secondbest" Kural yer alacak. Analiz masasında Dora "Stratera" Özsoy, Eren "Hetze" Akın ve Aral "Halpern" Norman üçlüsünü göreceğiz. Müsabakaların maç önünde ise, Christopher "tonbalıklımakarna" Willekens, Caner "Jhonnie" Güngörür ve Oğuz "Noeldayı" Avcı bulunacak.

Riot Games maçların seyircisiz olarak oynanması ile ilgili "Geçtiğimiz sene sizlere 2020 Türkiye Büyük Finali’nde yüksek kapasiteli bir mekanda bir araya gelme hayalimizi paylaşmıştık. Bununla ilgili çalışmalarımıza aralık ayında başladık ve etkinlik planlarımızda oldukça da yol katettik. 2020’nin gelişiyle birlikte tanıştığımız Covid-19 bizi bu kararımızı gözden geçirmeye ve pandeminin eylül ayına kadar devam etmesi durumunda Türkiye Büyük Finali’nin dijital bir evrende gerçekleşeceği alternatif planlar üzerinde çalışmaya yönlendirdi." ifadelerinde bulundu.

Papara SuperMassive ile 5 Ronin arasında oynanacak TBF, 5 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek. Maçların tamamı LoLespor’un NimoTV, YouTube ve Twitch kanallarına ek olarak LoL Esports adresinden de canlı olarak izlenebilecek .Oyuncuların Riot Games Espor Sahnesi’nde olacağı etkinliğe dair ayrıntılar ilerleyen günlerde LoLespor'un resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında duyurulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
VFŞL Türkiye Büyük Finali etkinlik takvimi açıklandı
İlginizi Çekebilir