Viggo Mortensen, Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında konuştu

Özgür Deveci 7.12.2020 - 16:52
Aragorn karakterine hayat veren Viggo Mortensen, Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

J. R. R. Tolkien'in aynı adlı romanından uyarlanan Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızlarından biri olan Viggo Mortensen, Amazon Prime dizisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, Peter Jackson imzalı fantastik film serisinde Aragorn karakterini canlandırmıştı. Jackson, Tolkien'in Hobbit kitabından uyarlanan üç film daha yönetmeye devam etti. Bu filmler orijinal üçleme kadar başarılı olmasa da, Tolkien'in uçsuz bucaksız Orta Dünya mitolojisine daha derin bir bakış atmamızı sağladı. NME'ye röportaj veren Viggo Mortensen ise, Yüzüklerin Efendisi sonrası kariyerine ve orijinal üçlemeye değindi. Dizi hakkında düşünceleri sorulduğunda çalışmalara olan güvenini ifade ederken, Jackson sayesinde takip edebilecekleri zorlu bir alana sahip olduklarını belirtti.

Viggo Mortensen, Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında konuştu

Yüzüklerin Efendisi dizisinin çekimleri Yeni Zelanda'da devam ediyor

Mortensen, konuyla ilgili "Game of Thrones gibi olmaya çalışacaklarından ve belirli bir düzeyde keyfi şiddet yaşayacaklarından korkuyor muyum? Bilmiyorum. Çok yetenekli bir İspanyol yönetmen olan J.A. Bayona ile çalıştıklarını biliyorum. Diziyi Yeni Zelanda'da çekiyorlar. Bu nedenle Peter Jackson'ın tavsiyelerinden ve belki de bazı ekip üyelerinden yararlanmalarını umuyorum. Ayrıca bunu doğru yapmak için her fırsata sahip olduklarını düşünüyorum. Çünkü, izleyebilecekleri iyi bir örnek var." ifadelerinde bulundu.

Dizi hakkında şu an için pek bir şey bilinmiyor. Yeni Zelanda'da çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosuna 20 yeni isim daha eklendi. Dizinin, Orta Dünya'nın ikinci çağında geçeceği düşünülüyor. Orijinal üçlemeden binlerce yıl öncesini konu alan bu zaman diliminde, Sauron'un yükselişi ve orijinal üçlemenin olay örgüsünü yönlendiren Tek Yüzük'ün yaratılması da dahil olmak üzere pek çok önemli olay yer alıyor. Dizide, Tolkien'in yarattığı herhangi bir şeyin değiştirilmesine izin verilmiyor. Amazon Prime'da yayınlanacak Yüzüklerin Efendisi dizisinin 5 sezonluk bir anlaşması olduğu için, dizi sağlam bir anlatı arkı oluşturmak için yeterli zamana sahip olacak. Muhtemelen dizide orijinal üçlemenin yankılarını da göreceğiz.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler Yüzüklerin Efendisi dizisini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2020 00:23
Aragorn reyiz parti kur oy verelim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 03:20
Açıklanan kadroda siyahi oyuncular var ve bu beni korkutuyor lütfen imkansız ama siyah bir elf görmeyelim deliririm.

Olsa olsa siyahi karakterlerden orc olur diyeceği bu seferde linç yerler malum kesimden. Dönem garip dönem anlamsız ırkların eklenmesi tav ediyor.
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 14:51
Son oyunlarda siyahi karakterler vardı mesela hiç kimse ses çıkarmadı. Ama diziye geldimi wowee
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2020 23:43
Abi şimdi GOT gibi olmayı hedefliyonuz ama orjinal üçleme deki gibi bir iş yaparsanız sahip oldukları izleyici kitlesini kaybetmemiş olursunuz star wars daki gibi bir hata olmasın lütfen Lucas baba sen ne yaptın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2020 17:58
Aragorn baba haklı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Viggo Mortensen, Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir