Walking Dead oyuncusu ölüm tehditleri yüzünden hesaplarını kapadı

Hürcan Köse 3.05.2017 - 11:51
Kim olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur...
The Walking Dead dizisi, her ne kadar son sezonda hayranlarını üzmüş ve reytinglerinde de gözle görülür bir düşüş yaşamış olsa da günümüzün en popüler yapımlarından birisi olduğu kesin. Hatta bazı kişiler diziye o kadar çok bağlanıyor ki, biraz fazla ileri gidebiliyorlar.

Zamanında ülkemizde buna benzer haberler çıkmıştı, hatırlarsınız. Kurtlar Vadisi'nde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır karakterinin ölümünün ardından kendisi için diziyi izleyenler tarafından gerçek bir cenaze töreni düzenlenmişti. Aynı dizide oynayan bazı oyuncular da sokakta dayak yemiş, çeşitli trajikomik olayların kurbanı olmuştu.

Walking Dead oyuncusu ölüm tehditleri yüzünden hesaplarını kapadı
Bu kez haberimiz yabancı medyadan. Yapılan çoğu ankete ve yoruma göre The Walking Dead'in en nefret edilen, kıl olunan, gıcık olunan karakteri Eugene'i biliyorsunuzdur. İnsanlarda böylesine bir nefret oluşturabilen Josh McDermitt'i de tebrik etmek lazım. Aynı şeyi Game of Thrones'daki Joffrey (Jack Gleeson) için de söyleyebiliriz.

Josh McDermitt, kendi Facebook hesabından bir canlı yayın açtı ve insanların ona ölüm tehditleri yollayıp durduğunu, bu durumun kendisini çok ama çok rahatsız ettiğini ve gereken işlemleri gerçekleştirip tüm suçuları polise vereceğini söyledi. Canlı yayının ardından var olan tüm sosyal medya hesaplarını, en azından geçici bir süreliğine kapattı. Şu sözleri söyledi:

"He, ölüm tehditleri öyle mi? Bana ölüm tehdidi yollamayın çünkü hepsini polise vereceğim. Bıktım. Eugene'den nefret edebilirsiniz, umrumda değil. Yanlış fikirde olduğunuzu söyleyebilirim ama istediğinizi düşünebilirsiniz. Ölmemi umduğunuzu söylediğinizde Josh için mi yoksa Eugene için mi bunları söylüyorsunuz bilmiyorum ve bunların hepsini polise vereceğim, bu yüzden hıyarlık etmeyin. Şikayet etmeyi bırakın. İnternette sürekli bir şeylerden şikayet etmeyi bırakalım olur mu? Cidden? Gidin arkadaşlarınızla, sevgililerinizle veya akrabalarınızla takılın, ama yeter ki interneti bırakın. Başka söyleyeceğim bir şey var mı? Sanırım sadece sizi seviyorum diyebilirim. Sizi gerçekten seviyorum arkadaşlar."

Bu sözlerin ardından sosyal medya hesaplarını bir süreliğine kapattı. Josh'ın bu anlamsız baskılar yüzünden sıkıldığı apaçık görülebiliyor. Zamanında Kurtlar Vadisi olayları ile çok dalga geçmiştik. Ama işe bir de oyuncuların açısından bakmak lazım.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
ozan86
ozan86 3.05.2017 13:09
Haber güzel de Joffrey benzetmesi çok adaletsiz olmuş :)

Utanmasanız Ramsey Bolton diyecektiniz.
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2017 17:43
12:24 İkisi de nefret edilen karakter olduğu için benzetmişler.Yoksa Joffrey ile Eugene'in bir tutulmadığı doğru :)
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2017 12:24
asdfghj çok güldüm. :D aynen, bu benzetmeyi yapmış olabilmek için Joffrey'i tanımamış olmak lazım. Eugene nerede Joffrey nerede? :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2017 20:11
Yahu adamın açıklaması bile Eugene ile ne kadar özdeşleştiğini açıkça belli ediyor. isyan edip interneti bırakın gidin diyor ve sanırım sadece sizi seviyorum diyebilirim diyor :) bence gerçek karakteri dizidekiyle aynı dengesiz... tehditler almasına hiç şaşırmadım düzgün açıklama yapmalıydı...
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2017 02:07
mantığı çöpe atmak kardeş seninkisi yapma
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2017 23:00
alındın mı? :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 3.05.2017 19:39
aptal dünyalalilar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2017 12:49
Haberin ortasında niye kocaman boş bir sayfa var?

-------------------------------

Twitter embed kodu saçmalıyor bazen :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Walking Dead oyuncusu ölüm tehditleri yüzünden hesaplarını kapadı
İlginizi Çekebilir