Walking Dead oyuncusu The Boys kadrosuna katıldı

Ersin Kılıç 27.06.2021 - 15:31
Walking Dead dizisinin ilk sezonlarında karşımıza çıkan Laurie Holden, The Boys 3.sezon kadrosuna katıldı.

Walking Dead dizisinin ilk sezonlarında Andrea Harrison karakterine hayat veren Laurie Holden, The Boys dizisinin 3.sezonunda yer alacak. Şubat ayında 3.sezon çekimlerinin başladığına dair haberler duyduğumuz dizinin 3.sezonuyla ilgili bir oyuncu haberi de Variety sitesinden geldi. Ayrıca dizinin imdb sayfasında da oyununun kadroya katıldığı bir nevi doğrulanmış oldu.

The Boys 3.sezonu için yeni oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor

Laurie Holden'ın dizinin yeni sezonunda hangi karakteri oynayacağı ise henüz belli değil. Yine de oyuncunun muhtemelen Crimson Countess olacağı düşünülüyor. Ayrıca Holden ile birlikte dizi üç yeni oyuncunun katıldığı da açıklandı. Bu açıklamaya göre yeni sezonda Gunpowder karakterine Sean Patrick Flanery, Supersonic karakterine Miles Gaston Villanueva ve Blue Hawk karakterine ise Nick Wechsler hayat verecek.

Walking Dead oyuncusu The Boys kadrosuna katıldı

Dizi için daha önce de Supernatural serisinden hatırladığımız Jansen Ackles haberi gelmişti. Jansen Ackles dizinin yeni sezonunda Seven adrosuna girmeye çalışan Soldier Boy karakterini canlandıracak. Aslında bu karakterin bir Kaptan Amerika parodisi olduğunu da söyleyebiliriz. Çizgi romanda 53. bölüm itibari ile kadroya dahil olan Soldier Boy karakterinin dizide olaya nasıl dahil olacağı ise merak konusu.

Garth Ennis ve Darick Robertson'un aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys dizisini izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ediyoruz. Karl Urban'ın Butcher karakteri ile başrolde yer aldığı dizide Antony Star, Jack Quaid ve Erin Moriarty gibi isimler de yer alıyor. Alıştığınız süper kahraman konusuna oldukça farklı bir açıdan yaklaşan dizinin 3.sezon tarihi henüz belli değil.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 28.06.2021 22:31
Ah andrea ah. Valinin oyunlarına kurban gittin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2021 18:13
En rahatsiz edici karakterlerdendi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Walking Dead oyuncusu The Boys kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir