The Boys dizisinin 3. sezon çekimleri başladı

Özgür Deveci 6.02.2021 - 16:16
Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys dizisinin 3. sezon çekimleri başladı.

The Boys dizisinin yaratıcısı Eric Kripke, geçtiğimiz günlerde Toronto'ya yaptığı geziden bir fotoğraf yayınladı ve dizinin üçüncü sezon çekimlerinin başlamak üzere olduğunu duyurdu. Havaalanında maskeli bir fotoğrafını resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşan Kripke, "Dizinin üçüncü sezonunu çekmek için Toronto’ya gidiyorum. Bunun altından gülümsüyorum. Hepsi oluyor." ifadelerini kullandı.

The Boys, süper güçlere sahip kişilerin Vought International isimli bir şirkete ait olduğu ve markalaştırıldığı bir evrende geçmektedir. Bu kişiler her ne kadar toplum tarafından kahraman olarak görülse de, çoğunluğu gerçek hayatlarında kibirli ve yozlaşmıştır. Dizide başlıca iki grup bulunmaktadır: Vought International'ın ana süper kahraman grubu The Seven ve yozlaşmış süper kahramanları kontrol altında tutan The Boys.

The Boys dizisinin 3. sezon çekimleri başladı

The Boys dizisinin 3. sezon çekimleri başladı

The Boys dizisinde Homelander karakterini canlandıran Antony Starr, daha önce üçüncü sezonun çekimlerinin COVID-19 küresel salgını ve çekimler için gerekli sağlık ve güvenlik önlemleri tarafından engellenebileceğini belirtmişti. Starr, konuyla ilgili "Sanırım, COVID-19 yüzünden ve kış aylarında çekim yapacağımız için işlerimiz biraz zor olacak. Bu da bizi iç mekanlarda sahne çekmeye sınırlıyor. Bu yüzden üçüncü sezonun çekim programına oyuncu kadrosu çok şaşırtıcı bir şekilde dahil edildi." ifadelerinde bulundu.

The Boys'un oyuncu kadrosunda Billy Butcher rolünde Karl Urban, Hughie rolünde Jack Quaid, Mother’s Milk rolünde Laz Alonso, Frenchie rolünde Tomer Kapon, Kimiko rolünde Karen Fukuhara, Annie January rolünde Erin Moriarty, Deep rolünde Chace Crawford, Homelander rolünde Antony Starr ve Stormfront rolünde Aya Cash gibi ünlü isimler bulunuyor. Dizinin üçüncü sezonu için, bu isimlere Supernatural dizisinde Dean Winchester olarak tanıdığımız Jensen Ackles dahil oldu. Üçüncü sezonun yayın tarihini ne yazık ki bilmiyoruz, ancak dizinin ilk iki sezonunu Amazon Prime Video üzerinden izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Boys dizisinin 3. sezon çekimleri başladı
İlginizi Çekebilir