Warcraft Archlight Rumble duyuruldu

Murathan Özlü 3.05.2022 - 20:34
Blizzard, mobil platformlar için geliştirdiği strateji oyunu Warcraft Archlight Rumble oyununu duyurdu

Mobil platformlara özel geliştirilen strateji oyunu Warcraft Archlight Rumble az önce duyuruldu. Blizzard, bir kaç gün önce yayınladığı duyuruda uzun süredir beklenen Warcraft mobil oyununun 3 Mayıs salı akşamı (bugün) duyurulacağını açıklamıştı.

Beklentinin aksine Pokemon GO tarzında değil, Clash of Clans tarzında strateji oyunu olarak geliştirilen oyunun betası da çok yakında açılacak.

Warcraft Archlight Rumble minimalize bir strateji oyunu olacak

Blizzard'ın Warcraft temalı mobil strateji oyunu Archlight Rumble, hem PVE hem PVP modu barındıracak. Oyunun PVE modunda (geliştiricilerin ifadesine göre) "devasa" hikaye modu, zindanlar ve baskınlar olacak. Tamamen aksiyon ve "kaos"a dayalı oynanış ile arkadaşlarınızla birlikte bu maceralara atılabilecek veya PVP modu ile karşı karşıya gelebileceksiniz.

Warcraft Arclight Rumble
Archlight Rumble ile oyuncular Alliance, Horde, Beast, Undead veya Blackrock ırkları ile oynayabilecekler. World of Warcraft oyuncularının yakından tanıdığı Chain Lightning veya Blizzard gibi büyüler de savaş sırasında kullanılabilir olacak. 

Oyuncular, minik (hakikaten minik) ordularının başına Jaina Proudmoore, Grommash Hellscream gibi  ikonik karakterleri de kontrol edebileceksiniz.

Warcraft: Archlight Rumble betası çok yakında açılacak.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 18:16
Mobilde mmorpg mi bekliyordunuz arkadaslar? Fast paced orta derınlıkte bır oyun olması gerekıyor. Mobıl dunyası bu sekılde zaten sekıllenmıs. Mmorpg tarzı mobıle ozel oyun da cıkartma potansıyelı varken klasık kolay bır oyun yapmıs adamlar.Bu kadar potansıyelı varken bu oyunda basıt kacmıs ama dogru
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 09:20
İsteselerdi çok rahat yaparlardı. En iyi örnek blizzard ın Diablo İmmorta oyunu. Pc deki diablo oyunlarıyla neredeyse birebir aynı oyun. Onu yapan blizzard, bunu mu yapamayacak?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 11:50
Öyle demeyin clash of clans baya başarılı ve para getiren bir oyun. Blizzard'daki geliştiriciler de zaten hep mobil geliştirmek istiyorlarmış. Eh işte mobil olunca böyle oluyor anca. Bu arada diablo immortala sign olun len.
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 18:01
Warcraft ı olduğu gibi strateji yapabilirlerdi. Veya Wow gibi mmorpg. Adamlar gitmiş hiç alakasız Clash Royale türünde yapmış. Hayallerim yıkıldı resmen. Diablo İmmortal bakacaz artık. Hiç değilse o olduğu gibi geliyor mobile
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2022 22:42
Warcraft mobil duyurulacağında acaba nasıl bir şey ortaya koyacaklar diye heyecanlanmıştım. Fakat yaptıkları mobil oyun clash of clans tarzına çok benziyor. Bu beni biraz hayal kırıklılığına uğrattı :(.
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 17:58
Clash Royale desek daha doğru olur bence :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2022 13:02
Şımarık bir ergen oyunu olmuş. Blizzard eski oyuncular adına sonları oynuyor belki diablo 4 sinematiklerine valorant tanıtımlarındaki gibi muhteşem! şarkılar koyarsa mavi, pembe saçlı genç vatandaşlarımız tarafından büyük ilgiyle karşılanabilir sonrasında açılan rengarenk şeker rengi kutular falan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2022 23:25
On kayitlar acik suanda playstoreda. Ben katildim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warcraft Archlight Rumble duyuruldu
İlginizi Çekebilir