Warframe için yapılacak TennoCon 2020 etkinliği ertelendi

Alparslan Gürlek 16.06.2020 - 12:58
Digital Extremes tarafından yapılan Warframe için her şeyin gösterileceği etkinlik TennoCon 2020 ne yazık ki ertelendi. Etkinliğin yeni tarihi duyuruldu.

Digital Extremes tarafından yapılan, Warframe oyununa dair bütün yeniliklerin sergileneceği TennoCon 2020 etkinliği ertelendi. Halihazırda dijital ortamdan yapılacak etkinlik için yeni tarih belirlendi.

Warframe için yapılacak TennoCon 2020 etkinliği ertelendi

Digital Extremes tarafından yapılacak etkinlik için ilk tarih olarak 11 Temmuz'u vermişlerdi. Yaptıkları erteleme için bir nedeni gerekçe olarak göstermeyen ekip "Tarihi değiştirmek, mümkün olan en iyi şovu uzaktan yapmamıza ve TennoCon'un büyüsünü dünya genelindeki topluluğumuza daha iyi sunmamıza olanak verecektir!" şeklinde bir açıklama yaptı. Etkinliğin yeni tarihini ise 1 Ağustos 2020 olarak belirledi.

TennoCon 2019 - 4th Annual Cosplay Contest - YouTube

TennoCon ne yazık ki ABD'de yaşanan olaylardan sonra ertelenen ilk etkinlik değil. Daha önce haberini yaptığımız PlayStation 5 sunumu da, Cyberpunk 2077 için yapılacak Night City Wire etkinliği de bu sebepten ertelenmişti. 

Warframe oyuncuları için iyi haber şu ki, Baro Ki'Teer etkinliğin orijinal tarihi olan 11 Temmuz'da ticaret yapmak isteyen oyuncular için oyunda belirecek. İki hafta boyunca erişilebilir olacak karakter, aynı zamanda etkinliğin yapılacağı ikinci tarihte de yeniden gelecek. TennoCon dijital paketini satın alan oyuncular her iki tarihte de karakterin envanterine erişebilecek. Ayrıca Warframe'in TennoCon Sanat Gösterisinin son teslim tarihi de 10 Temmuz'a kadar uzatıldı. Dileyen sanatçılar bu tarihe kadar oluşturdukları sanat eserlerini ve yaptıkları cosplay'leri sergileyebilirler.

Warframe Hakkında

Warframe, şuanda konsol ve bilgisayarlar için oynaması ücretsiz bir oyundur. Ayrıca PlayStation 5 içinde ücretsiz bir sürümünün çıkacağı onaylanmıştı. Warframe'de oyuncular, dondurularak yüzyıllar süren uykusundan uyanmış, eski bir ırk olan Tennoları kontrol eder. Uyanan Tennolar kendilerini başka ırkların da bulunduğu bir savaşta bulur. Oyun, ismini içerisinde bulunan bir savaş zırhı olan Warframe'den alıyor. İlk kez bilgisayar için 25 Mart 2013 tarihinde çıkan oyun, o günden günümüze kadar sevilen bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu olmuştur. Hem eşli oyunu, hem tek oyunculu modu hem de çok oyunculu modu bulunan Warframe oyuncular için çeşitlilik sunuyor. Arkadaşlarla girildiğinde güzel bir deneyim olan Warframe'i hiç tek başıma denemedim. Arkadaşlarınızla eğlenerek iyi vakit geçirmek istiyorsanız size tavsiye edebilirim. Ayrıca Warframe, oynaması ücretsiz olarak bilgisayar için Steam Mağazasında yerini almış durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warframe için yapılacak TennoCon 2020 etkinliği ertelendi
İlginizi Çekebilir