İki sene önce yayınlanan Vermintide'ın satış rakamları açıklandı

Mehmet Atilla Turan 23.12.2017 - 12:12
Fatshark, geri dönüşüm ile daha iyi bir Vermintide oyunu sunmayı planlıyor

Yakın bir zaman içerisinde devamı gelecek olan Wargammer: Vermintide serisinin satış rakamları açıklandı. Yapımcı Fatshark, satış rakamlarının ve hangi platformlarda sattığını kolayca bilgi edinebildi. Sonuç olarak Warhammer: Vermintide, Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarında toplam olarak iki milyon adet satmayı başardı.

Satış adedi ile beraber PC sahiplerinin kullandığı parçalar da belirlendi

2 milyon adet satışın yaklaşık 1.3'ü Steam'den geliyor, geri kalanı 700 bin adet ise şüphesiz konsoldaki oyunculardan geliyor. Steam, oyuncularına anket olarak sahip oldukları parçalara kolayca erişebiliyor. Fatshark ise yakın zamanda çıkaracakları Warhammer: Vermintide II'yi sorunsuz bir şekilde optimize edebilme olanaklarını sağlandığını belirtti.

Warhammer: Vermintide, geçtiğimiz ve içinde olduğumuz yıllarda haftasonları bedava olmuştu. Yapımcı Fatshark ise bu durumun satışları arttırdığından emin. Çıkışına kısa bir süre kalan Vermintide II ise DirectX 11 ve 12 sürümlerinde çalışacak. Bahsettiğimiz gibi alınan veriler ile yüksek ve orta derecedeki bilgisayarlara sorunsuz bir şekilde uyarlanması bekleniyor.

Vermintide II'nin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yapımcı Fatshark, ön siparişte alınan kopyalara %10'luk bir indirim sunuyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer: Vermintide'ın satış rakamları yapımcıları mutlu etti
İlginizi Çekebilir