Warlords of Dreanor'dan bomba bilgiler!

Özgür Yıldız 8.11.2013 - 10:29
Sızıntılar gelmeye başladı
BlizzCon 2013 bu akşam başlıyor. Merlin'in Kazanı'ndan Murat Oktay'in etkinlik alanından ve bendeniz Özgür Yıldız'ın anlık olarak sizlere yepyeni bilgileri ileteceği yayınımız da sitemiz de olacak. Ancak şimdi sıkı durun, çünkü geçtiğimiz günlerde ismini sıkça duyduğumuz Warlords of Draenor'la ilgili yepyeni sızıntılar var.

Warlords of Dreanor'dan bomba bilgiler!
MMO-Champion sitesinin forumlarındaki "Geheimnis" isimli kullanıcı, Blizzard'ın Fransa-Versailles'teki ofisindeki çalışanlardan aldığını iddia ettiği bilgilerle güvenilirlik kazanıyor gibi. Geheimnis, son günlerde ortaya çıkan Warlords of Draenor marka tescillenmesi haberlerinden önce, yeni ek paketin isminin "Warlords of Draenor" olduğunu iddia etmişti. Şimdi ise diğer iddialarına bir bakalım:

-Yeni ek pakette Grom Hellscream baş kötü olacak, fakat yasal nedenlerden dolayı kendisine Grommash denilecek. Ayrıca bu ek pakette sık şekilde zamanda yolculuk öğesi kullanılacak.

-Reforging özelliği değişiyor. Transmogrification yapmanız için değiştirmek istediğiniz silaha sahip olmanıza gerek olmayacak

-Blizzcon'da davetlilere verilecek olan gizli hediye, Elite Tauren Chieftain Hearthstone hediye kartı olacak.

-Söylentiye göre World of Warcraft için isim hakları alınan "The Dark Below", aslında Project Titan için alınmış.

Geheimnis'in dün gönderdiği mesajda ise çok yakında Timewalker'lar ve Bronze Dragonflight'la olan ilişkilerini öğreneceğimiz belirtiliyor.

Bakalım bu iddialar bu akşam başlayacak olan BlizzCon 2013'te açıklanacak mı?
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 00:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warlords of Dreanor'dan bomba bilgiler!
İlginizi Çekebilir