Warzone anti hile yazılımı çoktan hile yazılımcılarının eline geçmiş olabilir

Murathan Özlü 16.10.2021 - 15:36
Activision'ın dün duyurduğu Warzone anti hile yazılımı Ricochet'in kaynak kodlarının şimdiden hile yazılımcılarının eline düştüğü iddia ediliyor.

Activision'ın dün duyurduğu özel Call of Duty: Warzone anti hile yazılımı Ricochet söylentilere göre çoktan hile yazılımcılarının eline düşmüş olabilir. Activision yeni Call of Duty anti hlle yazılımını dün duyurmuş ve hile kullanan oyunculara karşı oldukça güçlü bir silahları olduğunu iddia etmişti.  Ancak aynı gün, "hile satıcılarını tespit edip engellemek için bilgi toplayan" Anti-Cheat Police Department, Ricochet'in aynı gün içerisinde sızdırıldığını iddia etti.

Warzone anti hile yazılımı sızdırılmış olabilir

Anti-Cheat Police Department konu ile ilgili şöyle yazmış:

" P2C (pay to cheat, para karşılığı satılan hilelr) yazılımcıları Ricochet'i ters kodlamaya çoktan başladılar bile."

Call of Duty hayran sitesi Modern Warzone'da "kaynak kodlarının elden ele dolaştığının" kanıtının dolaştığını iddia etmiş.  Ancak bütün bu sızıntı iddiaları ortalıkta gezerken Activision pek telaşlanmış gibi gözükmüyor.

Warzone anti hile yazılımı

Activision,  Ricochet'in kontrollü test sürecinde olduğunu ve bu sürecin, yazılımın ön sürümünün belli kişilere gönderildiğini belirtti. Ancak işte bu durumun, yani anti-hile yazılımının bir nevi halka açılmasının, kaynak kodlarının bir şekilde hile yazılımcılarının eline geçmesine olanak sağlamış olabileceği belirtiliyor.

5 Kasım'da çıkması planlanan Call of Duty: Vanguard'ın "hileleri"nin şimdiden paket halinde satıldığı iddia edilmiş. Vanguard ile beraber çıkış yapacak olan Ricochet'in, sonrasında da Warzone'da ne kadar etkili olacağını zaman gösterecek.  Ancak Warzone anti hile yazılımı gerçekten dışarı sızdıysa COD konusunda Activison'ın başı yine çok ağrıyabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warzone anti hile yazılımı çoktan hile yazılımcılarının eline geçmiş olabilir
İlginizi Çekebilir