Warzone yeni harita detayları sızdırıldı

Burak Bahar 1.04.2021 - 13:44
Call of Duty Warzone yeni harita detayları sızdırıldı. Oyunun teması keskin bir şekilde Soğuk Savaş günlerine dönüyor. Detayları haberimizde!

Call of Duty hayranları tarafından Warzone yeni harita beklentileri hali hazırda mevcutken, heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Warzone yeni harita hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Görünüşe göre Warzone’un ilk büyük ölçekli haritası olan Verdansk, İkinci sezonun Nisan ayında kaldırılacak/değiştirilecek.

Warzone yeni harita çıkış tarihi

Warzone'un yeni haritası büyük olasılıkla 22 Nisan'da çıkacak. Bu tarih, Sezon 2'nin bittiği tarih ile aynı tarih. Geliştiriciler çok daha önce sezon ortasında Verdansk üzerinde değişiklikler yapmıştı ancak Sezon 3'ün en önemli özelliği ve beklentisi kesinlikle yeni harita/haritalar olacak.

Warzone yeni harita detayları sızdırıldı

İlk olarak Twitter'da @OnThinIce tarafından paylaşılan; devam ederken yakalanan reklamın gerçek olduğu ve 1980'lerin Warzone yeni harita parçalarını gösterdiği onaylandı. Bunun sonunda Warzone yeni harita mevcut Verdansk'ın yerini alacak.

Soğuk Savaş'a keskin bir geri dönüş

Güncelleme: Harita için sızdırılan video Activision tarafından kaldırıldı.

Görünüşe göre yeni harita; Call of Duty: Modern Warfare'de yer alan, kurgusal bir ülke olan Kastovia'nın büyük bir şehri Verdansk'ın yeniden düzenlenmiş hali olacak. Sızdırılan görüntülerde inşaat halindeki stadyum ve baraj gibi Verdansk'ın bilinen parçalarının yerini Soğuk Savaş dönemi simgeleri alacak. Havalimanı, TV İstasyonu ve şehir merkezi gibi pek çok alanın da 1980'ler tarzıyla yeniden yaratıldığı görülebilir. Bununla birlikte Warzone yeni harita içeriğinde Call of Duty: Black Ops Cold War'ın Ashes to Ashes (15-B) görevinde yer alan Duga-2 Radar'ı gibi bazı kült ve Warzone için oldukça yeni yerler de olacak.

Call of Duty serisinin olmazsa olmaz ve hepimizin yakından tanıdığı iki geliştirici stüdyosu Raven Software ve Infinity Warfare; Cold War'un hikayesini Zombi modu ve Warzone ile buluşturmayı hedeflediler. Verdansk, Modern Warfare'ın senaryo moduna dayanıyor ve şu anda Cold War çizelgesinin yaklaşık 37 yıl ilerisinde geçiyor. Warzone yeni harita çalışmaları uzun zamandır yapılıyor. Genele bakacak olacak Verdansk’ın 1980’lerde geçmesi, geçen Kasım ayında Call of Duy: Black Ops Cold War’un piyasaya sürülmesiyle daha yakından örtüşüyordu.

Warzone yeni harita hakkında bildiğimiz her şey burada. Ne yazık ki Activision tarafından gönderilen yayından kaldırma bildirimleri sayesinde video sızdırıldıktan kısa bir süre sonra tuzla buz oldu. Geriye kalan tek şey, VGC tarafından çekilen çok düşük çözünürlüklü de olsa bazı resimler oldu:

Warzone yeni harita detayları sızdırıldı

Warzone yeni harita detayları sızdırıldı

Warzone yeni harita detayları sızdırıldı

Warzone yeni harita detayları sızdırıldı

 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 22:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warzone yeni harita detayları sızdırıldı
İlginizi Çekebilir