Francala ekmeği ile Call of Duty Warzone oynadı

Alparslan Gürlek 19.03.2021 - 14:51
Bir Call of Duty Warzone oyuncusu, Francala isimli bir Fransız ekmeğini kontrolcüye dönüştürdü. Warzone hiç bu kadar lezzetli görünmemişti.

Hemen hemen her şeyi bir oyun kontrolcüsüne çevirmeye çalışan bir YouTuber ile karşınızdayız. Bu bazen bir nar, tava, manken bacağı ve bazen ise bir ekmek olabiliyor. Bugün izleyeceğiniz videoda Rudeism kullanıcı adlı bir YouTuber, "Francala" adı verilen bir çeşit Fransız ekmeğini oyun kumandasına dönüştürüyor. Evet, ekmek ile Call of Duty Warzone oynuyor.

Ekmek ile Warzone oynayan YouTuber

Rudeism hemen hemen her şeyi bir oyun kumandasına çevirmesiyle tanınan bir YouTuber. Alt tarafta yer alan videoda bir ekmeği nasıl oyun kontrolcüsüne çevirip kullandığını görmelisiniz. Bu yöntem, aslında birçok farklı durumda avantaj elde etmek için kullanılabilir. Ekmeği tüfek gibi havada tutarak silahın kontrollerini, hareket ettirerek sağlayacak şekilde tasarlamış. Üzerine yerleştirdiği butonlar ise karakterini kontrol etmek için yerleştirilmiş. Oyunun başında bir silah bulmak için saldırı altındayken bir çatıya atlıyor ve aradığı silahı buluyor. Sonrası ise çok ilginç...

Francala ekmeği ile Call of Duty Warzone oynadı

Bu zorlu başlangıçtan sonra Rudeism silah bulmayı başarıyor ve aşağıdan kendisine ateş eden oyuncuyu "ekmek ile öldürüyor." Aklıma birçok kötü şaka gelse de yapmayacağım, ancak siz şimdiden tahmin etmişsinizdir. Burada şaşırtıcı olan ise ekmek ile bu kadar iyi nişan almış olması. Klavye & fare ile FPS oyunları oynayan biri olarak ekrana hayretler içerisinde baktım ve sırrını çözmek için defalarca seyrettim. Sanırım sırrı ekmeğin düşük randımanlı undan yapılan bir Francala ekmeği olması... Zaferini kutlamak için de oyun kumandasından bir ısırık alıyor.

I built a baguette into a motion controller to play Warzone from r/CODWarzone

Reddit gönderisinin geri kalanında Rudeism bu kontrolcüyü nasıl geliştirdiğini açıklıyor. Ekmeğin üzerine birkaç buton koymuş ve ekmek ile nişan almak için de bir jiroskop kullanmış. Bütün bunları Arduino ile birleştirip kontrolcüsünü oluşturduğunu açıklıyor. Rudeism "işe yarıyor" diyor. Ancak uzun süre oynamak için elektriğe ihtiyaç duyduğunu söylüyor. Yine de 8 saat kadar süren oyunlardan sonra oldukça iyi dayandığını da belirtiyor.

Gün geçmiyor ki oyuncular olağandışı bir şeyler yaparak günümüzü güzelleştirmesin. İşte ekmek ile Call of Duty Warzone oynayan Rudeism kanalı da bunu düzenli olarak yapıyor. Nar, tava, manken bacağı gibi nesnelerle oyunlar oynadığını izlemek istiyorsanız YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2021 00:55
Çarpılacan la hödük.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 21:52
Adam acıkınca kafa bi değişik çalışmış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 19:39
yapacağınız haberi öpeyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 17:25
Ne demisler nimetle oyun olmaz bu adam tam olarak onu yapmis cok guldum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Francala ekmeği ile Call of Duty Warzone oynadı
İlginizi Çekebilir