Watch Dogs, GTA V ile kapışmaya hazırlanıyor!

Mert Günhan 27.02.2013 - 17:14
Açık dünya savaşları
Ubisoft, Rockstar ile burun buruna kapışmayı hedefliyor. Ubisoft yetkililerinden Alain Corre Watch Dogs'un popüler bir marka olmasını beklediklerini söylüyor, hedefleri arasında yeni fikri mülklerinin Assassin's Creed kadar popüler olması var.  Coree konuyla ilgili şöyle bir açıklama yaptı;

"Watch Dogs'da açık dünya oynanışına sahip ve GTA tarzı bir tad yakalamayı umuyoruz. Evet Grand Theft Auto endüstrinin en büyük markalarından birisi, herkes bu markaya saygı duyuyor ve biz de bir sonraki oyunu oynayarak oldukça eğleneceğimize eminiz fakat Watch Dogs yeni jenerasyon dahiliyetinde geliyor, interaktivite ve bağlantı kapsamında oldukça farklı yenilikler getirecek olan Watch Dogs açık dünya oynanışına yeni bir tad getirecektir."

Watch Dogs, GTA V ile kapışmaya hazırlanıyor!
Corre ayrıca GTA V'in çıkış tarihinin onlar için çok faydalı olduğunu da söyledi. Oyunlarının aynı tarihlerde çıkacağının farkında olduklarını söyleyen Corre, bu tarz oyunları seven insanların bir araya gelerek o dönem artan popülerlikle beraber Watch Dogs ve GTA V'i birlikte oynayabileceğini açıkladı.




Yorumlar 65
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs, GTA V ile kapışmaya hazırlanıyor!
İlginizi Çekebilir