Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Watch Dogs için yeni bir video

Onu unuttuk mu sandınız?

Watch Dogs için yeni bir video
Ubisoft şu sıralar bizi Assassin's Creed 3 ile tatmin etmiş olsa da firmanın Far Cry 3 haricindeki bir diğer merakla beklenen oyunu Watch Dogs'u da unutturmuyor.

Nitekim firma yeni bir video ile oyunu tekrardan karşımıza çıkarttı. Oyunun yapımcılarının da anlatımda bulunduğu bu yeni videoda oyun içi görseller ve sinematikler de bulacağız.

İyi seyirler.


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

D
digimon Çırak

ubi e3 de milleti gaza getirdi ama sonra cikacak nede olsa oyunun gercek foyazi elimize gecsinde o zaman gercek kalitesi ne görürüz. bizimkiler dereyi görmeden pacayi sivar sadece.

0 puan
MO
MK Okuru

full time emek,uyku saatleri sınırlı,oyun çıktığı gün ne olacak? abi zamunda hala düşmedi mi yorumları.yazık günah valla.adamlar bu saygısızlığa rağmen oyun yapmaya devam ediyorlar.

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.11.2012 20:39:00 - youkiboy demiş ki:</b><br>Bükreş te bile adamların stüdyosu var arkadaş. İstanbul un neyi eksik bilmiyorum ki..</font></td></tr></table><br></center> sanki istanbulda açılsa ne olacak. Korsan oyun alımı bu kadar yüksek bir ülkede her 81 ile bile stüdyo açsalar türkçe dil koymazlar. Neden türkçe dile para harcayıp zararlı çıksınlar?

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.11.2012 15:28:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.11.2012 15:19:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>oyun bu yaa... gta ve red dead ten sonra en ıyı acık dunya oyunu olucak bence </font></td></tr></table><br></center> red dead oynamadım bilmiyorum ancak bu oyun gtadan daha iyidir gtayı ayakta tutan gta fanlarının gta olsun çamurdan olsun demesi zaten gtayıda giderek kötü bir oyun haline getirende bu.(kimse çıkıp gta iyiye gidiyor demesin)</font></td></tr></table><br></center> gta iyiye gitmeye bilir ama kötüyede gitmiyor. hangi firma her oyununda bir öncekinden daha iyi bir oyun yapabilir? Li zaten 5. oyun çıkacağına göre bu hayli zor hatta imkansız. Ama her oyununuda çok büyük bir zevk ve heyecanla oynadım.

0 puan
D
Dumankolik Baş Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.11.2012 17:39:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>nasıl bir sistem ister acaba.gtx670 den aşağısı performans açısından tatmin etmez heralde.belki gtx670 bile sınırda kalır ekran kartı için.iyi bir işlemcide ister kesin.ram en az 6gb.</font></td></tr></table><br></center> Bu kadar uçuk bir sistem isteyeceğini sanmam.Adam gibi optimize ederlerse min-medium ayarlarda gtx460-radeon hd 6850 de oynanılabilir.

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.11.2012 15:28:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.11.2012 15:19:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>oyun bu yaa... gta ve red dead ten sonra en ıyı acık dunya oyunu olucak bence </font></td></tr></table><br></center> red dead oynamadım bilmiyorum ancak bu oyun gtadan daha iyidir gtayı ayakta tutan gta fanlarının gta olsun çamurdan olsun demesi zaten gtayıda giderek kötü bir oyun haline getirende bu.(kimse çıkıp gta iyiye gidiyor demesin)</font></td></tr></table><br></center> sen ne diyon la bebe?

0 puan