Watch Dogs Legion için direniş fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 24.07.2020 - 12:36
Ubisoft, Londra sokaklarında yüzlerce karakteri kontrol edebileceğimiz Watch Dogs Legion için Direniş temalı yeni bir video daha yayınladı.

Son olarak Ubisoft'un oyunlarına yer verdiği UbiForward etkinliğinde karşımıza çıkan Watch Dogs Legion için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İlk iki oyunun geçtiği Amerika kıtasından sonra bu kez Londra sokaklarını arşınlayacağımız oyunun bu videosunda Direniş teması kullanılmış.

Watch Dogs Legion için direniş fragmanı yayınlandı

Direniş unsuru bildiğiniz gibi oyunun da ana iskeletini oluşturuyor. Daha önceki oyunlarda bir ve sonrasında bir grup olarak başladığımız bu direniş Londra sokaklarında ise çok daha geniş kitlelere yayılacak. Oyunda gördüğümüz tüm karakterleri kontrol edebilecek ve hepsinin farklı özelliklerine baş vuracağız. Hatırlarsanız UbiForward etkinliğinde de bu direnişe katılma hikayesine dair bir video izlemiştik. Hatta bu sinematik video daha önce Spider-Man: Into the Spiderverse ve Love, Death & Robot gibi yapımlarda çalışan Alberto Mielgo tarafından yönetilmişti.

Türkçe altyazılı olarak Ubisoft'un Türkiye kanalında yayınlanan yeni video Londra'nın bitik durumda olduğunun belirtilmesi ile başlıyor. Büyük patlamaların, protestoların merkezi haline gelen şehirde bu kaosu durdurmak ise direniş üyelerine düşecek. Zaten tanıtım videosunda da şehrin çivisini çıkaran bu gruplar ile birlikte direniş üyelerine de yer verilmiş. Yayınlanan bu yeni tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs Legion için direniş fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir