Watch Dogs Legion Online çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 23.02.2021 - 11:04
Ubisoft yaptığı resmi açıklama ile çoklu oyuncu modunu getirecek olan Watch Dogs Legion Online'ın 9 Mart'ta çıkacağını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl yeni nesil konsollar ile birlikte PC ve bir önceki nesil konsollara da çıkan Watch Dogs Legion için çoklu oyuncu modları nihayet geliyor. Dört kişiye kadar bir grup kurarak arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz ve farklı görevlere gireceğiniz Watch Dogs Legion Online'ı biz de geçtiğimiz ay test ettik. Oyunun online modu ile ilgili içeriğimize buraya tıklayarak, Ubisoft'un yaptığı resmi açıklamaya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Watch Dogs Legion Online 9 Mart'ta çıkıyor

Ubisoft, Watch Dogs: Legion'ın çevrim içi modunun 9 Mart'ta; Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia ve Windows PC'de Epic Games Store ile Ubisoft Store için ücretsiz bir güncelleme aracılığıyla oyunun tüm sahiplerine sunulacağını duyurdu. Watch Dogs: Legion'un çevrim içi modu, 9 Mart'taki ücretsiz güncellemenin bir parçası olarak aşağıdaki özellikleri içerecek:

- Oyuncuların dört oyuncuya kadar arkadaşlarıyla birlikte takım kurabilecekleri, Londra şehrini keşfedebilecekleri, zorlu görevler tamamlayabilecekleri ve yan etkinliklere katılabilecekleri serbest dolaşım sunan bir koop açık dünya.

- Yeni koop oynanış mekaniklerini kullanan ve oyunculara mükemmel takımı seçerek şehrin en ikonik yerlerinde Londra’nın tehditlerine karşı savaşma fırsatı veren iki ila dört oyunculu yeni ortak görevler.

- Takım çalışması ve verimlilik gerektiren ilk dört oyunculu koop Taktik Operasyonu “Leader of the Pack”. Zorlu bir görev arayan oyuncular için hazırlanmış, oyun sonu içeriği olan birbiriyle bağlantılı beş hikâye görevinden oluşur. Oyuncuların takım arkadaşları ile etkili bir şekilde strateji oluşturup iletişim kurmaları, cihazlarını geliştirmeleri ve güçlü bir karakter kadrosu oluşturmaları gerekecek.

- İlk “Oyuncuya karşı Oyuncu” (PvP) modu, dört oyuncunun silahlı örümcek robotları kontrol ettiği, heyecanlı ve herkesin tek başına bir ölüm maçında yarıştığı Spiderbot Arena.

Oyuncular, herhangi bir çevrim içi etkinliği tamamlayarak, sıralamalarını yükseltmek ve özel kozmetik eşyalar gibi çeşitli ödülleri açmak için XP kazanacaklar ve de yeni operatörler örgütlemek veya DedSec cihazlarını geliştirmek için etki puanları kazanacaklar.

Watch Dogs Legion Online çıkış tarihi açıklandı

Sezon Kartı sahipleri ayrıca 9 Mart'ta iki benzersiz tek oyunculu göreve erişebilecek:

Guardian Protocol: DedSec, yapay zekanın insan kararlarını etkilemesine olanak tanıyan bir algoritmanın peşine düşer. Eğer bulamazlarsa, bu algoritma silahlı dronları otonom infazcılara dönüştürmek için kullanılabilir.

Not in Our Name: Gizli bir grup DedSec’in adını kullanıyor. Daha da kötüsü, acımasız bir tabloit gazete sahibi olan işverenlerinin kurbanlarına şantaj yapmak adına kullanabilmesi için bilgiler çalıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2021 17:47
Sonunda gelmiş inşallah güzel çıkar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs Legion Online çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir