Watch Dogs Legion ücretsiz hafta sonu etkinliği duyuruldu

Ersin Kılıç 24.03.2021 - 11:28
Ubisoft imzasını taşıyan serinin son oyunu Watch Dogs Legion ücretsiz bir şekilde 25 - 29 Mart tarihleri arasında oynanabilecek.

Watch Dogs Legion ücretsiz hafta sonu etkinliği yapılacağı Ubisoft tarafından resmi olarak duyuruldu. Son olarak Watch Dogs Legion online modu ile karşımıza çıkan Ubisoft imzalı yapım, 25 - 29 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Firma ön yükleme aşamasının ise bugün başlayacağını belirtmiş durumda. Yapılan resmi açıklama ve detaylar şu şekilde;

25 - 29 Mart arasında Watch Dogs Legion ücretsiz olacak

Ubisoft, Watch Dogs Legion ücretsiz olarak 25 - 29 Mart tarihleri arasında Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Windows PC için Epic Games Store ile Ubisoft Store'da oynanabilecek. Ek olarak, ön yükleme bugün açılacak.

Yakın gelecek Londra’sındaki her karakter hem tek oyunculu hem de çevrim içi modlarda Ücretsiz Hafta Sonu Denemesi sırasında örgütlenip oynanmaya hazır olacak. Oyuncular, yerel barlarda dart oynamak ve çıplak el boksu dövüşlerine katılmak gibi tüm açık dünya etkinliklerine göz atabilecek ve aynı zamanda Londra Şehri ve Lambeth de dahil olmak üzere sekiz ilçenin yarısını keşfedebilecekler. Ayrıca oyuncular, Skye Larsen görevine kadar oyunun hikayesinde ilerleyebilecekler.

 Mücadeleye devam etmek isteyen oyuncular, oyun ilerlemelerini kaydedecek ve Watch Dogs: Legion ile sezon kartı için belirli platformlarda indirimlerin keyfini çıkaracaklar:

  • Xbox: 23 Mart - 15 Nisan tarihleri arasında Standart ve Ultimate sürümlerinde yüzde 50 indirim.
  • PlayStation: 24 - 31 Mart tarihleri arasında Standart ve Ultimate sürümlerinde yüzde 50 ve sezon kartında yüzde 25 indirim.
  • Windows PC için Ubisoft Store: 18 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında Standart, Gold ve Ultimate sürümlerinde yüzde 50 ve de sezon kartında yüzde 25 indirim.
  • Windows PC için Epic Games Store: 25 Mart - 8 Nisan tarihleri arasında Standart, Gold ve Ultimate sürümlerinde yüzde 50 ve sezon kartında yüzde 25 indirim.
  • Stadia: 25 - 29 Mart tarihleri arasında Standart, Gold ve Ultimate sürümlerinde yüzde 50 ve sezon kartında yüzde 25 indirim.

Ayrıca Ubisoft, tüm Watch Dogs: Legion oyuncuları için ücretsiz çıkış sonrası içeriğin kullanılabilirliğinin yanı sıra tek oyunculu ve çevrim içi modlarda sezon kartı sahiplerine sunulan yeni, özel içeriği ayrıntılı olarak açıkladı

Watch Dogs Legion ücretsiz hafta sonu etkinliği duyuruldu

Tüm Watch Dogs: Legion oyuncularının erişebileceği çıkış sonrası içerik aşağıdakileri içerir:

23 Mart: Takım çalışması ve verimlilik gerektiren ilk Taktik Operasyonu “Leader of the Pack”, Watch Dogs: Legion'ın çevrim içi modunda oynanabilir. Bir ihbarcı ile birlikte çalışan DedSec, Urban Drone Warfare'e gelişmiş kovan-zihin tabanlı yapay zekayı getiren ölümcül bir girişimi ortaya çıkarır. Programı durdurmak için acele etmeliler. Olayın merkezinde de gizli ve korkunç bir tehdit keşfedecekler.

Mayıs ayının sonlarında oyuncular iki yeni PvP moduna erişebilecek: Extraction ve hayranların favorisi Invasion ve ayrıca yeni Taktik Operasyonu Project Omni Watch Dogs: Legion çevrim içi moduna gelecek. Project Omni, yoğun ve zorludur. Londralıların optik cihazlarının beyinlerini neden olumsuz etkilediğini anlamak için gizli bir projeye sızmak adına dört kişilik bir ekibe ihtiyaç duyulacak.

Sezon kartı sahipleri için:

[Nisan sonu], insanüstü deneylerin konusu ve insanların zihnini kontrol etme yeteneğine sahip olan Mina, yeni bir görevle birlikte oyuna eklenecek.

[Haziran sonu], tek oyunculu hikaye ile çevrim içi olarak oynanabilecek olan orijinal Watch Dogs oyunundan Aiden Pearce ile Watch Dogs 2'den Wrench'i içeren yeni hikaye bölümü Watch Dogs: Legion - Bloodline oyuna gelecek.

[Ağustos], Assassin’s Creed®'den Assassin Order’ın bir üyesi olan Darcy, yeni görevlerin yanı sıra yeni bir oynanabilir karakter olarak çıkacak.

Watch Dogs Legion hakkında

Watch Dogs: Legion’da Londra bir çöküş ile yüzleşiyor. Çalkantılı bir Londra'nın artan huzursuzluğunun ortasında, Zero-Day adında kimliği belirsiz bir varlık, Londra'daki düzenli bombalamalar için gizli yeraltı direniş grubu DedSec'i suçladı. Sonrasında, Londra'nın her bir köşesinden gelen suçlu fırsatçılar yetki sahibi oldu ve yenik bir hükümetin bıraktığı boşluğu doldurdu. Bir DedSec üyesi olarak, oyuncuların Watch Dogs: Legion'da, sadistler, paralı askerler, siber suçlular ve daha fazla fırsatçı suçlulara karşı çıkacakları için, çeşitli durumlara hazırlıklı olmaları gerekir. Oyuncular bu suçlu fırsatçıları alt etmek, Londra'yı kurtarmak ve Zero-Day’in kimliğini ortaya çıkarmak için DedSec direnişlerine yeni üyeler örgütlemelidir.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 13:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 15:26
Ön yüklemeyi ps5'e indirdik fakat ps4 sürümü olarak görünüyor. Store içerinde de ps5 upgrade yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 12:04
4 günde bitirir silerim.
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 12:40
Series X nedir?
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 12:59
Aynı kafayı Series X ile düşünüyordum. Sonra açıklama kısmında " Skye Larsen görevine kadar oyunun hikayesinde ilerleyebilecekler. " yazısını gördüm. Hayal kırıklığı oldu..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 11:47
Single senaryo tamamen açık olacak mı acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 11:30
Ellerin de patladı nasıl kakalasak diye uğraşıyorlar xd
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs Legion ücretsiz hafta sonu etkinliği duyuruldu
İlginizi Çekebilir