Watch Dogs: Legion, Xbox Series S oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 11.11.2020 - 11:45
Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera oyunu Watch Dogs: Legion için Xbox Series S oynanış videosu yayınlandı.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera oyunu Watch Dogs: Legion için Xbox Series S oynanış videosu yayınlandı. PlayStation 5 ile Xbox Series X konsollarında dinamik 4K çözünürlükte ve 30 FPS kare hızında çalışacak oyunun, PC, Xbox Series X ve PlayStation 5 sürümlerine ek olarak Xbox Series S sürümü de Ray Tracing destekleyecek. Modern Vintage Gamer'ın resmi YouTube kanalında yayınlanan videoya baktığımızda oyunun sahip olduğu ışın izleme teknolojisine daha yakından bakıyoruz. Ray Tracing'i kapatma gibi bir opsiyonun bulunmadığı oyun, dinamik 1080p çözünürlükte ve 30 FPS kare hızında çalışıyor.

Watch Dogs 2'nin devamı niteliğinde olan oyunun Standard sürümü 470,00 TL, Gold sürümü 600,00 TL, Ultimate sürümü de 650,00 TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılara, bir maske ile birlikte farklı tabanca ve arabalar için altın rengi bir kaplama ücretsiz bir şekilde verilecek. Bu arada Watch Dogs Legion Smart Delivery teknolojisini kullanıyor. Oyunu satın aldığınızda hem Xbox One'da hem de oyunun aynı sürümünü tekrar satın alım yapmadan Xbox Series X'te çıktığında oynayabilirsiniz.

Watch Dogs: Legion, Xbox Series S oynanış videosu yayınlandı

Watch Dogs: Legion, Xbox Series S oynanış videosu yayınlandı

Oyun, ikonik Londra şehrinde gördüğünüz herhangi bir kişiyi ekibinize katıp kendisi olarak oynamanızı sağlayan daha önce görülmemiş yenilikçi bir oynanış sunuyor. Açık dünyadaki her karakter oynanabilir ve herkesin kendi benzersiz ekibinizi oluşturmanıza yardımcı olacak öz geçmişi, kişiliği ve yetenek seti bulunuyor. Arkadaşlarınızı toplayın ve dört oyunculu ortak görevlerde, oyun sonu zorlu görevlerde, özel oyun modlarında ve etkinliklerde Londra'yı geri almak için çevrimiçi çok oyunculu mücadeleye katılın.

Son olarak oyunun Xbox Series S için yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2020 23:50
Bu oyuna cidden para veren var mı? Bildiğiniz far cry London. Git bölgeyi al gel çarpı 100. Evet arkadaş konu bu oyunda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs: Legion, Xbox Series S oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir