WB Games, bir DC karakterinin oyunu üstünde mi çalışıyor?

Korhan ONUK 6.12.2018 - 10:20
Sızıntılar devam ediyor.

DC Comics, Rocksteady Studios'un geliştirdiği Batman oyunları ile oyun dünyasında başarı yakalamıştı. Bir süredir de Superman, Batman gibi karakterler için oyunların geliştirildiği söylentisi dolaşıyordu. Ortaya çıkan bir sızıntı, bir DC karakterinin oyunu yapıldığına dair ipucu taşıyor olabilir.

WB Games, Project Diana adında bir oyun geliştiriyor

ResetEra adlı site, Screen Actors Guild adlı bir sitenin veritabanı hakkında bir sızıntı paylaştı. Sızıntı WB Games'in üzerinde çalışmakta olduğu oyunların kod isimlerini içermekte. Bu kod isimler arasında Zeppelin, Carbon, Saturn, Phoenix, Diana gibi isimler yer alıyor. 

Kod isimlerin bazıları geçmiş oyunlar için kullanılmış durumda tabii ki. Mesela Zeppelin kod isimli proje, Batman: Arkhan Knight'ı temsil ediyor. Ancak bu proje isimlerinden bir tanesi oldukça dikkat çekiyor; Project Diana. Çünkü Diana, DC evreninin en ünlü karakterlerinden birisi olan Wonder Woman karakterinin gerçek adı.

WB Games Montreal'in son birkaç yıldır, iki farklı DC oyunu üzerinde çalıştığı söylentileri dolaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde çıkan söylentilerde bu oyunlardan birisinin Baykuşlar Divanı çizgi romanına dayalı bir Batman oyunu olacağı söyleniyordu. Acaba firmanın diğer çalıştığı oyun Wonder Woman oyunu olabilir mi? Yoksa sadece bir rastlantı mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2018 14:02
Hepsinin güzel bir oyunu olsun isterim ama bugüne kadar hakettiği oyuna bir türlü kavuşamayan Superman yaparlar umarım. Bugüne kadar yapılamamış olması bir tuhaf zaten.
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2018 16:19
ben şaşırmıyorum yapılmamasına (aslında 90larda yapıldı ama berbat bir oyundu) superman batman gibi değil, dc evreninin tanrısı resmen ve bu sebeple oyuncuya hem superman gibi hissettirmeyi başarıp hem de oyunu dengelemek çok zor, supermen oyun olmak için fazla op, oyunu da bu sebeple çok riskli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2018 01:15
Wonder Woman henüz belli değil gibi...Laaaaakin...Baykuşlar Divanı oyunu yüzde 90 gibi. :D

Ki çok mutluyum bu yüzden. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2018 10:47
allam aquaman olsun inş. amin
Kalan Karakter: 300 Gönder
WB Games, bir DC kahramanının oyunu üstünde mi çalışıyor?
İlginizi Çekebilir