Werewolf: The Apocalypse - Earthblood sistem gereksinimleri açıklandı

Ersin Kılıç 26.01.2021 - 12:06
Cyanide Studios tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Werewolf: The Apocalypse - Earthblood sistem gereksinimleri açıklandı

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood sistem gereksinimleri açıklandığı gibi oyuna ait yeni bir oynanış videosu da yayınlandı. Cyanide Studios tarafından geliştirilen Werewolf: The Apocalypse - Earthblood'un 4 Şubat 2021 tarihinde çıkacağı daha önce yapılan bir duyuru ile açıklanmıştı. Oyun Epic Games Store üzerinden PC platformuna çıkmasının yanı sıra PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve Xbox One gibi platformlara da çıkacak.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood oynanış videosu yayınlandı

World of Darkness evreninde geçen Werewolf: Apocalypse – Earthblood'da nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan klanının yardımına koşmak zorunda kalan, sürgüne gönderilmiş bir kurt adamı yöneteceğiz. Cahal isimli bu kurt adamın kontrolünü elimize bırakacak olan oyunda Doğa Ana Gaia'ya saygısızlık edenleri cezalandırmak için insan, kurt ve kurt adam olmak üzere üç formu kullanacak ve her formun kendine has yeteneklerini öğreneceğiz.

Zaten yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda da bu üç form üzerine gidildiğini görüyoruz. Kurt olarak geçilmesi zor yerlerden daha rahat geçerken aynı zamanda gizlilik dinamiklerini de daha rahat bir şekilde kullanabileceğiz. Yine rakipleri alaşağı etme kısımlarında kullanacağımız insan formu aynı zamanda silah kullanımında da başvurduğumuz form olacak. Kurt adam formu ise tahmin edebileceğiniz gibi aksiyon kısımlarını sırtlamış durumda. Yayınlanan bu oynanış videosuna ve oyunun açıklanan sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5 3470 / AMD FX 8370
Ram: 4 GB
Ekran kartı: NVidia GeForce GTX 650 / AMD Radeon HD 7790

Önerilen sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7 8700 / AMD Ryzen5 3600X
Ram: 8 GB
Ekran kartı: NVidia GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2021 14:51
Bu oyunun türü ne tam olarak ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood sistem gereksinimleri açıklandı
İlginizi Çekebilir