Westworld 3.sezon için mükemmel bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 21.02.2020 - 10:49
İki sezon boyunca vahşi batı atmosferinde izlediğimiz Westworld, 3.sezonda duvarları yıkıyor ve çok daha büyük bir dünya ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

HBO daha önce teaser videoları ile tanıtımlarını yaptığı Westworld 3.sezon için uzun ve bir kadar da şahane bir fragman yayınladı. Fragman hem kurgu hem de içerdiği sahneler ile birlikte birçok sürpriz karşılaşmayı da barındırıyor.

Westworld 3.sezon için mükemmel bir fragman yayınlandı

Öncelikle hem haber içeriğinin hem de fragmanın Westworld dizisinde güncel olmayanlar için spoiler, yani keyif kaçırıcı olabileceğini belirtelim. Yayınlanan bu fragmana genel olarak baktığımızda teaser videolarında da gözüktüğü gibi Host'ların gerçek dünyaya adım attığını ve hikayenin çok daha farklı bir yapıya büründüğünü görüyoruz. Dolares hedefi doğrultusunda emin adımlar ile ilererken maeve ise aslında hiç beklemediğimiz bir yola sapmış gibi gözüküyor. Tabi Ed Harris tarafından canlandırılan Man in Black ve Bernard'ın hikayelerinin de ilginç durduğunu söyleyebiliriz.

Diğer taraftan karakterler dışında 3.sezonun en önemli noktası tabi ki dizinin değişen dünyası oluyor. Dış dünyaya açılması ile birlikte Westworld dünyası hakkında çok daha fazla bilgiye 3.sezonda ulaşabileceğiz. Uçan arabalar, uçsuz bucaksız gökdelenler ve farklı tasarımlar ile prodüksiyon anlamında 3.sezon için gerekli tüm adımlar atılmış gibi duruyor. Dizinin 3.sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Westworld hakkında;

Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un yapımcı koltuğuna oturduğu Westworld, bilim kurgu ve drama gibi türleri birleştiren bir yapıya sahip. Westworld ilk olarak 1973'te Michael Crichton hem yazıp hem de yönettiği kült filmden uyarlanıyor. Dizinin kadrosunda Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Aaron Paul, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth ve Clifton Collins, Jr. gibi isimler bulunmakta. tabi bu isimlerden bazıları diziye yeni katılırken bazıları ise diziden ayrılmış durumda.

Son olarak Westworld 3.sezonun 15 Mart 2020'de başlayacağını da hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Westworld 3.sezon için mükemmel bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir