Westworld Awakening, Steam üzerinden yayınlandı

Furkan Güler 30.08.2019 - 12:00
Dizinin hayranlarına güzel haber.

HBO'da yayınlanan dizisiyle büyük kitlelere ulaşan Westworld hikayesi, bu kez video oyun oldu. Sanal gerçeklik platformu için geliştirilen Westworld Awakening, Steam üzerinden yayınlandı. Dizinin ikinci sezonunu konu alan oyunda Kate karakterinin gözünden hikayeyi deneyimleyeceğiz. 50 TL'lik fiyatı ile sanal gerçeklik kaskı sahiplerinin deneyim etmesi gereken yapım, olumlu geri dönüşler aldı.

Westworld Awakening, Steam üzerinden yayınlandı

HTC Vive veya Oculus Rift ile oynanan yapım, genel olarak robotların üretildiği laboratuvar ortamında geçiyor. Oyunun açıklaması ise şu şekilde;

Westworld 2. Sezon zamanlarında geçen Westworld Awakening, Mesa tesisinde ev sahibi olan ve kendinin farkına varmış Kate'in gözünden oynayabileceğiniz, hikâye ilerleyişine sahip bir oyundur. Hiç kimsenin ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bu tehlikeli yeraltı dünyasında hayatta kalmak için, duruma el atmanız ve etrafınızdaki dünyayı yönlendirmeniz gerekmektedir.

Delos'un labirenti andıran laboratuvarlarında ve ofislerinde gezerken, simgeleşmiş olaylarla ve ortamlarla karşılaşacak, bulmacalar çözecek, diğer ev sahipleriyle iletişime geçecek ve onları yönlendireceksiniz. Tüm bunlar olurken, acımasız bir seri katil olan ev sahibi Hank sürekli sizi takipte olacak ve siz bilinmeyenin derinliklerine doğru ilerlerken sizi çabuk tepki vermeye zorlayacak. Kaçmak için Westworld'ün gizli geçidine dalmalı ve sizi yok etmek ve köleleştirmek amacıyla tasarlanmış bu koca dünyanın üstesinden gelmelisiniz."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Westworld Awakening, Steam üzerinden yayınlandı
İlginizi Çekebilir