WhatsApp hakkında soruşturma başlatılıyor

Furkan Güler 6.11.2017 - 13:00
Ünlü mesajlaşma uygulamasının başı dertte.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'in şu sıralar başı derde girmiş durumda. Geride bıraktığımız senelerde Facebook'un yüklü miktarda satın aldığı WhatsApp, yapılan geliştirmeler sayesinde daha çok seviliyordu. Ancak son aylarda yaşanan çökme sorunları yüzünden kullanıcılar uygulamadan şikayetçi olmuş durumda. Geçtiğimiz Cuma günü 30 dakika boyunca çöken uygulama (bazı ülkelerde 2 saati buldu) #Whatsappdown etiketi ile Twitter'da gündem oldu.

Facebook, WhatsApp geliştiricileri hakkında soruşturma başlattığını açıkladı

Yaşanan çökmelerin ardından kullanıcılar bu durumu Facebook'a şikayet etti. Bunun ardından Facebook yetkilileri, şirketin WhatsApp bünyesinde çalışan mühendisler hakkında soruşturma başlattı. Singapur'un Facebook sözcüsü ise yabancı basına verdiği röportajda konuya ilişkin çalışmaların, sonuca ulaşana kadar devam edeceğini belirtti.

Çeşitli şikayet sitelerinde doldurulan forma göre kullanıcıların yüzde 46'sı WhatsApp'e bağlanamadığını söylerken, yüzde 38'i ise mesaj alıp gönderememekten şikayetçi durumda. Bakalım Facebook duruma ilişkin nasıl bir çalışma yürütecek? Hali hazırda dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan WhatsApp, insanların günlük yaşantılarının bir parçası olmuş durumda. Umarız yaşanan sorunlar kısa sürede giderilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 17:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2017 22:09
çok ilginç
Kalan Karakter: 300 Gönder
WhatsApp hakkında soruşturma başlatılıyor
İlginizi Çekebilir