Wii ile televizyonu kıran çocuk öldürüldü!

Murat Sağlam 22.06.2011 - 10:46
Annesi birinci dereceden cinayetle suçlanıyor
New York'ta yaşayan bir ailenin beş yaşındaki oğulları Jamar Johnson, Nintendo Wii ile oynarken yanlışlıkla salonda duran televizyonu kırdı. Annesi ise bu manzarayı gördüğünde "Rage" denilebilecek bir sinir krizi geçirerek iki kez sırtına, iki kez de göğsüne "hayatında hiç vurmadığı kadar sert" vurarak cezasını verdi.

Wii ile televizyonu kıran çocuk öldürüldü!
5 yaşındaki Jamar Johnson küçük kız kardeşi ile birlikte
Aradan geçen beş gün boyunca Jamar, sürekli olarak ağrıları olduğunu ve hasta hissettiğini söylese de, canavar anne korkudan hastaneye gidemedi. Zira hastaneye giderse, oğlunun üzerindeki yaraları gören hastane görevlilerinin kendisini suçlayacağını düşünüyordu.

18 Haziran'da yani aradan beş gün geçtikten sonra, sabah uyandığında oğlunun hareket etmediğini ve ellerinin soğuk olduğunu farkeden anne panikle hastaneye koştu. Fakat oğlu aşırı iç kanama ve enfeksiyon sebebiyle hayatını kaybetti.

Canavar kadın Kim Crawford, önce inkar edip oğlunun parkta düştüğü için yaralandığını iddia etse de en sonunda yaptıklarını kabul ederek "o an çok sinirlendim, hayatımda ona hiç vurmadığım kadar sert vurdum" diyerek suçunu kabul etti.

Jamar, beş yaşını yeni doldurmuş hayat dolu bir çocukken, anne baba olmaması gereken insanların oğlu olması nedeniyle hayatını kaybetti. Şahsi fikrimi söylemem gerekirse, böyle insanların ağır cezalar alması ve öncelikle psikolojik tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum.

İşin en kötü tarafı ise, oyunlara karşı her daim taraflı yaklaşan basın ve yayın organlarının ellerine yine büyük bir koz geçmesi. Bu haber çarpıtıla çarpıtıla en son olarak "Wii'nin kontrolörünü gözüne saplayarak ÖLDÜ!" "Nintendo Wii adam öldürdü!" gibi başlıklarla tüm dünyaya sunulacaktır eminim.
Yorumlar 84
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wii ile televizyonu kıran çocuk öldürüldü!
İlginizi Çekebilir