Will Smith özür diledi, Oscar tokadından dolayı pişman

Murathan Özlü 31.07.2022 - 17:37
Mart ayında Oscar'da yaşanan olayın ardından Will Smith özür videosu yayınladı, Smith "Yaptığım şey kesinlikle doğru değildi" dedi

Will Smith özür videosu yayınladı. Smith, bundan 3 ay önce Oscar ödülleri akşamında Chris Rock'a yaptığı hareketin kabul edilemez olduğunu ve "hiçbir hücresinin yaşananları onaylamadığını" ifade etti.

Chris Rock, Mart ayının sonunda gerçekleşen Oscar töreninde Will Smith'in eşi Jada Smith hakkında uygunsuz bir espri yapmış, Will Smith sahneye çıkarak Rock'a tokat atmış, ardından küfretmişti.

Will Smith özür diledi, Chris Rock ile dostluğunu tazelemek istiyor

Smith, Chris Rock'a ulaşmaya çalıştığını ama Rock'un kendisiyle konuşmaya hazır olmadığını kaydetmiş. Yayınladığı videoda,  konuya dair sıkça sorulan sorulara cevap vererek parça parça özür dilemiş;

"Chris, senden özür dilerim." ifadelerini kullanan Will Smith sözlerine şöyle devam etmiş " Davranışım kabul edilemezdi, ne zaman konuşmak istersen buradayım. " diyen Smith, olaydan dolayı Chris Rock'un tüm aile üyelerinden de özür dilemiş.

Will Smith özür
Chris sözlerine şöyle devam etmiş:
" Son  3 ayımı yaşanan olayları tekrar tekrar gözden geçirerek ve ince detaylara kafa yorarak geçirdim. Detay veremem ancak söyleyebilirim ki, davranışım kesinlikle kabul edilebilir değildi. "

Smith, Oscar töreninin önüne geçtiği ve ödül alanların da moralini bozduğu için yine herkesten özür diledi.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 17:03
gündeme gelmek için tokat attı gündemde kaldı gündemden biraz düşünce şimdide özür diliyorum diye bidaha gündeme giriyor. şu sahtekara kanıp tüm siteler haberini yapıyor hala anlayamadınızmı eyy yazar arkadaşlarım şu adama istediği ilgiyi primi vermeyin artık bırakın kendi haline yokolur gider zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 00:47
Karısının kiminle takıldığını umursamıyor. Ancak yeri gelince koruma içgüdülerine yenik düşüp zayıflık sergiliyor. İşte insanlar kendi dürtülerini sapkın ideolojiler ile törpüleyince böyle oluyor. Bence kendi içinde çelişkilere sahip. O kadından kurtulmalı, kendisine saygısını geri kazanmalı.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 20:35
Smith sen misin? Adam açık evlilik sözleşmesi yapmış birader tatava yapma. Tokat atmış yemiş bir halt, baktı karısı üzgün tokat attı. Ne gerek var böyle bir zayıflığa? Sebebi kendsini karısına kanıtlayacak. Belki de kendisine.. Çünkü aslında öfkelenmedi. Karsının gözünde erkek değil. Patlama yaşadı.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 16:34
Kara mizah böyle bir şey! Böyle olayları kafaya takacaksa yukarda arkadaşın yaptığı yorum gibi olaylara taksa daha mantıklı olur.. Hollywood kariyeri bittince tıpış tıpış özür dilemesini biliyor. Sizin gibiler yüzünden komedyenler espiri yapamaz oldu! Sjwciler.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 16:12
Ne alaksı var, ne yaşıyon kendi dünyanda. Karısının saç kıran hastalığı var, sahnedeki adam da kadının saçıyla dalga geçiyor, Smith te sinirlenip tokat atıyor. Kiminle takılmasıyla da sapkın ideoljisiyle de alakası yok. Adam karısını böyle seviyor zaten. Ne yiyonuz ne içiyonuz ya...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 07:25
Tokat gibi özür dilemiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2022 19:44
will smith konuşurken chirst sözlerine devam ediyor kafam karıştı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Will Smith özür diledi, Oscar tokadından dolayı pişman
İlginizi Çekebilir