Windows 11 Valorant'da hile yapmayı iyice zorlaştıracak

Murathan Özlü 7.09.2021 - 21:04
Windows 11 Valorant kullanıcıları, Riot'un hile ve hack kullanan oyunculara karşı iyice agresifleşen tutumu ile ilgili sürpriz bir detayı fark ettiler.

Wİndows 11 Valorant oyuncularından bazıları, oyuna girmek istediklerinde bir uyarı ile karşılaştılar. Windows 10'da da bulunan ve Windows 11'de sisteme entegre edilen TPM yani Güvenilir Platform Modülü kötü niyetli oyuncuların işini iyice zorlaştıracak bir sistem. Valorant ayrıca, sistemin Güvenli Önyükleme ile başlamasını talep edecek.

Windows 11 Valorant hilecilerin işini iyice zorlaştırmayı amaçlıyor

Aslında uzun süredir Windows 10'da da bulunan TPM, Windows 11'e entegre edilerek sistemin ana parçalarından biri olacak. Hilecilere ve hile yazılımcılarına karşı gerek arka arkaya açılan davalar, gerekse Valorant'a özel Vanguard anti-hile yazılımı ile Riot kötü niyetli oyunculara nefes aldırmamayı amaçlıyor. Anti Cheat Police Department (Hile Karşıtı Polis Departmanı) adındaki Twitter hesabı, bir Valorant kullanıcısının gönderdiği görseli paylaştı.

Windows 11 Valorant

Windows 11, Valorant'ı çalıştırmak için hem Güvenilir Platform Modülü'nü hem de Güvenli Önyüklemeyi zorunlu kılıyor. Oyuncuların bir kısmı bu talebi kasıntı ve abartı bulurken, bazıları ise hak veriyor olabilir. Bu önlemler ile, Riot'un bir oyuncuyu tespit edip banlaması halinde bahsi geçen hilecinin, Valorant'ı tekrar oynayabilmek için yeni bir bilgisayar alması gerekecek

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2021 19:21
Çok güzel olmuş hile yapamasinlar. Adam gibi oynamayi ögrensinler.Pro hileciler bulur bir yolunuda baya bi amatör çoluk cocuğu elerler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Windows 11 Valorant'da hile yapmayı iyice zorlaştıracak
İlginizi Çekebilir