Witcher hayranı olimpiyatlarda altın madalya kazandı

Murathan Özlü 28.07.2021 - 12:26
Witcher hayranı altın madalyanın sahibi oldu. Havalı tabanca kategorisinde altın madalya kazanan sporcu bir Witcher tutkunu.

Witcher hayranı altın madalya kazandı.  Rus sporcu Vitalina Batsarashkina, 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları Havalı Silahlar kategorisinde altın madalya kazandı. Ancak Batsarashkina'nın en dikkat çeken yanı, aynı 2016 Olimpiyat Oyunları sırasında yaptığı gibi boynunda Witcher evrenine ait " School of the Cat" (Kedi Okulu) taşıyor olmasıydı.

Witcher hayranı altın madalya

Witcher hayranı altın madalya kazandı, boynundan kolyesini hiç çıkarmadı

Rus sporcu Vitalina Batsarashkina, 2016 yılında Brezilya'da düzenlenen turnuvada da, boynunda Witcher madalyonu ile gümüş madalya kazanmıştı. Hatta sporcunun o turnuvada kullandığı gözlükler de Witcher temalıydı. 

Vitalina Batsarashkina'nın olimpiyat oyunlarındaki kolye tercihi, Witcher oyunlarının yapımcısı CD Project Red'in gözünden kaçmadı. Firma çalışanlarından Radek Grabowski, Rus sporcuyu Twitter üzerinden resmi olarak kutladı.

Witcher hayranı olimpiyatlarda altın madalya kazandı

Vitalina Batsarashkina'nın madalyonu, bir Twitter kullanıcısının dikkatini ardından gündeme oturdu. Zoe nickli Twitter kullanıcısının, rus sporcusunun ateş ederken ki pozuna dikkat çekmesinin ardından dikkatli gözler, Batsarashkina'nın üzerinde Witcher kolyesini yakaladı. 

Batsarashkina'nın madalyonu Ciri'ye ait. Witcher eğitimini Geralt'ın yanında Kurt Okulu'nda almış olsa da Ciri, Witcher 3 boyunca boynunda Kedi Okulu madalyonuyla görülüyordu.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2021 06:23
bencede haberi yapan arkadaşa katılıyorum witcher 3 ün değişik bir hayran kitlesi var adam onlara bakınca bunlardan bir şey olmaz bunlar hiç bir şey başaramaz hayatlarında adam akıllı oyun görmemiş garip bir topluluk gibi gözüküyorlar dışardan.haliyle başarılı olunca haberlere çıkıyorlar o derece
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2021 00:22
haber miydi şimdi bu. herkes x bişeyin hayranıdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 18:38
Eee yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 18:16
primcilik diz boyu :D sanki witcher hayranı olduğu için alabilmiş gibi altın madalyayı. kendi hakkıyla kazanmış. cyberpunk rezaletinden sonra kendilerine pay biçmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar. paylaşan adam da zaten cdprojekt redin PR cısı :D yazık ne hallere düşürdüler kendilerini
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher hayranı olimpiyatlarda altın madalya kazandı
İlginizi Çekebilir