Witcher madalyonu takan Olimpiyat şampiyonuna Rusya'da ilginç karşılama

Murathan Özlü 7.08.2021 - 14:55
Sürekli yanında taşıdığı Witcher madalyonu ile dikkatleri çeken altın madalyalı Batsarashkina, "Toss a Coin to your Witcher"'ın rusça versiyonu ile karşılandı.

"Witcher madalyonu takan şampiyon" olarak da anılan Vitalina Batsarashkina, ülkesi Rusya'da şanına yaraşır bir şekilde karşılandı. 24 yaşındaki sporcu, meşhur "Toss a Coin To Your Witcher"'ın Rusça versiyonunun  canlı performansıyla karşılandı.

Witcher madalyonu

Batsarashkina'nın temsil ettiği şehir olan Omsk sakinleri, sosyal medyada paylaştıkları video ile olimpiyat şampiyonunun karşılanma anını paylaştılar.

Witcher madalyonu sosyal medya gündemine oturmuştu

" Vitalina Batsarashkina'ya Omsk şehrinde duygulandırıcı bir karşılama" başlığıyla yayınlanan videoda, yerel kyafetler içerisindeki bir grup insanın, Witcher dizisi ile meşhur olan şarkıyı Batsarashkina'ya  armağan ettikleri görülüyor. Olimpiyat şampiyonu evinde, Geralt'ın "en sevdiği" arkadaşı ozan Jaskier'ın eserini coşkulu bir yeniden yorumlanması ile karşılanyor.

24 yaşındaki genç Olimpiyat şampiyonunun taktığı madalyon, en başta dikkati çekmemişti. Fakat bir Twitter kullanıcısının, Batsarashkina'nın son derece rahat pozunu sosyal medyada paylaşmasının ardından bazı oyuncular, genç kadının beline yerleştirdiği Witcher Kedi Okulu madalyonunu fark etmişti.

Genç kadınının -belki de istemsizce- Witcher evrenine dikkat çekmesinin ardından ülkesinde de, Witcher'ın dizisinde çalan bir marşın -hem de- yerel versiyonuyla karşılanması, oyuncular için güzel bir görüntü olabilir. Şarkının "orjinal" rusça versiyonuna buradan ulaşmak mümkün.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2021 15:37
Haberi yazan numune her şeyi yazmış bi yaptığı sporun adını yazmamış ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2021 17:58
insanlar uyumlu olunca ne kadar güzel manzaralar görüyoruz nefrete karşı hep birlik olmak lazım işte nefreti böyle böyle yok edicez. bizim ülkede olsa önce oyun oynamak zararlıdır diye haberi yapılır arkasından o olimpik sporcu linçlenirdi kötü örnek oluyor diye.
System32
System32 9.08.2021 09:46
diyanetten de kınama yayınlanırdı bizim kızlarımızın orda ne işi var ? diye...
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2021 01:01
Maalesef
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher madalyonu takan Olimpiyat şampiyonuna Rusya'da ilginç karşılama
İlginizi Çekebilir