Wolcen: Lords of Mayhem için yeni beta tanıtım fragmanı geldi

Hürkan Çalışkan 28.04.2018 - 20:12
CRYENGINE desteğiyle grafikler oldukça güzel duruyor.

WOLCEN  stüdyosu tarafından CRYENGINE grafik motoru ile geliştirilen, Hack and Slash oyunu Wolcen: Lords of Mayhem için yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

 Daha önceden UMBRA olarak bilinen oyun herhangi bir sınıfsal kısıtlama içermiyor. Bu sayede oyuncular seviyelerini ve oynamak istedikleri karakterleri oluşturarak kendi yollarını belirliyorlar. Oyundaki antik sırları ve gizli gerçekleri açığa çıkarabilmek için ortalığın altını üstüne getirmeleri gerekecek.

Son versiyon birçok yeniliği içerisinde barındırıyor

Geliştirici, oyunun son versiyonunu Eylül 2018’de piyasaya sürme sözü veriyor. Ayrıca oyunun son versiyonu, çok oyunculu-Coop oyunu desteklerken, yepyeni bir hikayeyi, kıyamet formu, yeni yaratıkları, yeni ortamları, yeni görevleri, yeni NPC’leri, yeni karakterleri, yeni zırhları ve yeni animasyonları içeriyor. Aynı zamanda oyun grafik kalitesini de yükseltmeye devam ediyor. Daha iyi kalitede varlık ve doku kalitesi, yeni gölgelendirme ve görsel efektler, iyileştirilmiş kalitede yeni parçacık efektleri, yeni oyun mekaniği ve geliştirilmiş optimizasyonu gibi birçok yeniliği oyuna getiriyor.

Oyun için gelen yeni  tanıtım fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2018 17:13
Oyunu Alphada deniyorum, o kadar çok bug var ki , söylinelen tarihe yetiştirebileceklerini zannetmiyorum.
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 13:37
Dostum oyun bayadır o durum da firma genelde verdiği sözleri tutmayı seven bir firma. Ayrıca oyun potansiyel olarak şu an ki rpg hack/slash açlığımızı yatıştırabilir umarım en kısa süre de tam sürümü çıkar oynarız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2018 22:23
etkileyici.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolcen: Lords of Mayhem için beta tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir