Bethesda, Wolfenstein 2: New Colossus'un yeni hikayesini yayınladı

Mehmet Atilla Turan 15.12.2017 - 20:43
Silahşör Joe'nun macerasına siz de katılın.

Bethesda Softworks, Wolfenstein 2: New Collosus ile beraber üç ayrı hikayenin anlatacağı üç adet eklenti paketinin yayınlanacağını belirtmişti. İnternette sürekli adı geçen ve "Nazilere yumruk attığınız" oyun, çok fazla tepki almıştı. Fakat bu tepkileri kulak ardası eden Bethesda Softworks, piyasaya sürdükleri yeni Wolfenstein oyunlarından bir hayli mutlu. Sözünde duran Bethesda ise ilk eklenti paketi olan "Gunslinger Joe"ya ait yeni bir fragman yayınladı.

Silahşör Joe'nun amacı belli

İlk eklenti paketinde Joe Stallion adındaki karakterin hikayesine dalıyoruz. Amerikan futbolu oynayan Joe Stallion, Third Reich tarafından tutsak olarak alınıyor. Bir şekilde durumundan kaçabilen Joe Stallion'un tek bir amacı var. O da Komutan Rodrik Metze'yi ortadan kaldırmak. Her ne kadar dışarıdan güzel gözükse de, söylentiye göre Gunslinger Joe hikayesinin yaklaşık bir veya iki saat sürdüğü dile getirildi.  Ocak ve Mart ayları arasında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şimdilik ise sadece Wolfenstein 2: New Colossus'un "Sezon Geçiş" kısmı eklentisi ve oyunun yarısı kadar bir fiyata sahip. Gunslinger Joe'nun ise 25-30TL arasında bir fiyatla satılması planlanıyor.

Gunslinger Joe'nun fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2017 15:29
İbrahim Tatlıses Dlc si sanırım bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2017 01:30
Yani ya yazıda hata var ya ben yanlış anlıyorum. Şimdi bu freedom chrinicles ztn season passin adı ve ilk paket zaten dün ve bugün itibariyle çıktı. O da gunslinger joe. Diger iki dlc nin biri 30 ocak diğeri mart da çıkacak. Yazı tam olarak bunu mu söylüyor ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfenstein 2: New Colossus'un yeni ek paketi hakkında bilgiler yayınlandı
İlginizi Çekebilir