Wolfenstein II: The New Colossus için yeni bir video yayınlandı

Hakan Hervenik 6.09.2017 - 09:35
Nazileri öldürün, Amerika'yı kurtarın.

Amerika'yı Nazilerin elinden kurtarmamıza az bir süre kala, Wolfenstein II: The New Colossus için yeni bir video yayınlandı.  Uzun zamandır bizimle birlikte olan Wolfenstein'ın yeni oyunu, Nazilerin 2. Dünya Savaşını kazandığı alternatif bir evrende geçiyor. Wolfenstein: The New Order'ın devam oyunu olan The New Colossus için yayınlanan video, bize oyunun hikayesinden, zamanından ve propagandalarından bahsediyor.

Kahvaltıda Nazi yiyen kahramanımız Blazkowicz'in memleketini işgal eden Naziler, amerikayı baştan aşağı işgal etmiş durumda ve Nazi Almanya'sının propagandalarını uygulamakta. İşgal altındaki iki şehri gösteren video New Orleans, Lousiana ve Roswell, New Mexico'yu gösteriyor. Roswell, yaşamaya uygun bir yerken, New Orleans tamamen duvarlarla örülmüş.

Gösterilen propagandalar, bize Nazilerin Amerikan halkı üzerinde uyguladığı baskıyı ve otoritesini gösteriyor. Videoda görebileceğiniz gibi Blitzmensch adındaki bir çizgi film ve German... or Else gibi programlarla Amerika Birleşik Devletleri'nin kültürünü öldürmeye çalışıyorlar.

Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Wolfenstein II: The New Colossus, 27 Ekim'de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkışını yapacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 14:22
Anlamadığım bir şey var, 2. oyun nasıl çıkıyor? 1. oyunun sonundaki olay hani.
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2017 16:41
olmamış işte o olay. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfenstein II: The New Colossus için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir