Wolfenstein'da neden multiplayer modu yok?

Furkan Güler 26.10.2017 - 11:06
Oyunun geliştiricisi merak edilen sorunun cevabını verdi.

Wolfenstein II: The New Colossus'un çıkmasına sayılı günler kala oyun hakkında yeni bilgiler elde etmeye devam ediyoruz. 2014 yılında seriye yeni bir soluk getiren geliştiriciler, oyuncuların merak ettiği bir konu hakkında konuştular. Hatırlayacağımız üzere yaklaşık üç sene önce çıkan Wolfenstein: The New Order'da çoklu oyuncu modu bulunmuyordu. Diğer FPS oyunlarının aksine oldukça cesaret gerektiren bir karar veren Machine Games, yeni oyunlarında da bu kararın arkasında durmak istiyorlar. Ancak bazı oyuncular yeni Wolfenstein oyunlarından çoklu oyuncu modu bekliyorlar. Firma ise neden oyuna çoklu oyuncu modu koymadığını yabancı basın ile yaptığı röportajda açıkladı. Machine Games'in sözcülerinden Tommy Tordsson Bjork, serinin hikaye anlatımını bozmamak için oyunlarına rekabetçi yapıda olan çoklu oyuncu modunu eklemekten kaçındıklarını belirtti. Ayrıca bir kerede iki şey yapmaya yeltenmenin tehlikeli olacağını söyleyen Bjork, oyunlarına güvendiğini belirtiyor.

Wolfenstein II: The New Colossus'un geliştiricisinin haklı söylemleri var

Şahsen Machine Games'in bu kararına saygı duyuyorum. Geride kalan FPS oyunlarına baktığımızda, oyunun albenisini yükseltmek için çoklu oyuncu modunu eklemek zorunda olan firmalar da var. Hikaye anlatımı açısından oldukça kaliteli olan oyunu 27 Ekim 2017 tarihinde deneyim edebileceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 26.10.2017 12:49
Helal olsun, adamlar hikaye odaklı single player'a önem veriyorlar belli ki. Günümüzde bu kafadaki yapımcıları mumla arar olduk, kıymetini bilmek lazım imkanlar yettiğince.
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2017 16:44
Aynen. Millet multi kopup, dlc satma peşinde, hatta onu geçtim, oyunu satıp sonra p2w multiye çevirenler bile var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfenstein'da neden multiplayer modu yok?
İlginizi Çekebilir