Wolverine 2. Dünya Savaşı'nı Konu Alabilir

Tunay Şahin 14.12.2023 - 18:29
Saldırganlar, Insomniac Games'ten Marvel's Wolverine oyununun ekran görüntüleri ve çalışan bilgilerini çalmıştı. Bir içerik yayınlamamış olsalar da meraklılar boş durmadı.

Popüler çizgi roman karakteri Wolverine'e odaklanan yeni bir video oyunu hakkında internete sızan görseller, oyunun İkinci Dünya Savaşı temalı olabileceğine dair önemli ipuçları sunuyor. Sızan görseller belki net olmasa da, meraklı ve detaycı oyuncular bu görsellerin orijinallerini bularak, daha fazla bilgi edinme şansı sundu.

Wolverine Oyunundan Sızan Görseller, İkinci Dünya Savaşı Temasına İşaret Ediyor

Buradan görebileceğiniz görseller, İkinci Dünya Savaşı'na ait önemli yapıların varlığı, oyunun bu tarihi döneme ait bir atmosfer ve öğeler içerebileceğini gösteriyor. Bu, Logan - yani Wolverine'in gerçek adı - için savaş dönemine ait bir hikayenin temel alınabileceğine işaret. Wolverine'in uzun ve karmaşık geçmişi, çizgi romanlarda sıklıkla İkinci Dünya Savaşı ve diğer tarihi olaylarla iç içe geçmiş durumda. Dolayısıyla, oyunun Logan'ın savaş dönemindeki deneyimlerine ve maceralarına odaklanması mümkün.

Wolverine Oyunundan Sızan Görseller, İkinci Dünya Savaşı Temasına İşaret Ediyor

Eğer bu bilgiler doğruysa, Wolverine'in daha az bilinen yönlerini ve geçmişini keşfetme fırsatı bulacağız. Logan'ın savaş döneminde yaşadığı olaylar ve bu dönemin onun karakteri üzerindeki etkileri, oyunun hikayesinde önemli bir yere sahip olabilir. Karşılaştırma görsellerine buradan bakabilirsiniz.

Resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, sızan görseller oyunun geliştirilme sürecinde Wolverine hayranlarını heyecanlandıracak bir tema üzerine kurulu olabileceğine işaret ediyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2023 16:53
taş ve sopalarla yapmayacaklar yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2023 10:17
Wayy ne büyük sızıntı olmuş ön sipariş açılmadan kırılan oyun gibi muhahahahahahahh
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2023 21:16
Bu ne mutluluk ???
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolverine 2. Dünya Savaşı'nı Konu Alabilir
İlginizi Çekebilir