Wonder Woman 1984 filminden karakter posterleri yayınlandı

Özgür Deveci 9.12.2020 - 17:27
Patty Jenkins imzasını taşıyan ve Gal Gadot'un başrol olarak yer aldığı Wonder Woman 1984 filminden karakter posterleri yayınlandı.

Warner Bros, hiç kimsenin beklemediği 2021 planlarının ardından Wonder Woman 1984 filminden detaylar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde HBO Max'a özel olarak yayınlanan fragmanın ardından, bugün de karakter posterleri yayınlandı. İlk olarak 25 Aralık'ta HBO Max'da yayınlanacak olan film, 15 Ocak 2021 tarihinde tüm sinemaseverlerle buluşacak. Patty Jenkins imzasını taşıyan devam filmi HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Posterler filmin yayın tarihinden iki hafta öncesinde gelmiş oldu.

HBO Max'a özel olarak tasarlanan posterler, devam filminin kahramanlarını ve kötü adamlarını içeriyor. Filmin yıldız oyuncuları arasında Wonder Woman olarak başrol oyuncusu Gal Gadot, Steve Trevor rolünde Chris Pine, Cheetah karakterine hayat veren Kristen Wiig ve Max Lord'u canlandıran Pedro Pascal yer alıyor. Film, 80'ler döneminde geçtiğinden ötürü posterlerde kullanılan canlı ve neon renk paletleri, her afişe ayrı bir boyut katmış. IGN tarafından yayınlanan görsellere buradan göz atabilirsiniz.

Wonder Woman 1984 filminden karakter posterleri yayınlandı

Wonder Woman 1984 filminden 4 karakter posteri yayınlandı

Yeni bir Wonder Woman çağı başlıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright ve Connie Nielsen gibi ünlü isimler yer alıyor. Geoff Johns & David Callaham tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetici yapımcılığını Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo ve Wesley Coller üstleniyor. Filmin müzikleri ise, Dunkirk, Interstellar ve The Lion King filmlerinden tanıdığımız Oscar ödüllü bestekar Hans Zimmer'a ait. Warner Bros. Pictures ve Atlas Entertainment/Stone Quarry ortak yapımı olan filmin dünya çapındaki dağıtımı ise, Warner Bros. Pictures. tarafından gerçekleşecek.

Patty Jenkins tarafından yönetilen Wonder Woman 1984, 25 Aralık 2020 tarihinde HBO Max platformunda yayınlanacak. Ülkemizde ise, 15 Ocak  2021'de vizyona girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman 1984 filminden karakter posterleri yayınlandı
İlginizi Çekebilir