Wonder Woman 1984 vizyon tarihi açıklandı

Özgür Deveci 25.11.2020 - 20:54
DC sinematik evreninin merakla beklenen filmlerinden biri olan Wonder Woman 1984'ün vizyon tarihi açıklandı.

DC sinematik evreninin merakla beklenen filmlerinden olan Wonder Woman 1984'ün vizyon tarihleri açıklandı. Warner Bros. Pictures tarafından yapılan açıklamada filmin 15 Ocak 2021 tarihinde Türkiye'de sinemaseverler ile buluşacağı belirtildi. Daha önce de belirttiğimiz üzere film sinemalarda gösterime girmeden önce HBO Max'ta yayınlanacak. Patty Jenkins'in merakla beklenen devam filmi HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. 4K çözünürlükte gösterime girecek film, 25 Aralık 2020 tarihinde Amerika'daki sinema salonlarında ve HBO Max'ta yayınlanacak.

Wonder Woman 1984 vizyon tarihi açıklandı

Wonder Woman 1984, 15 Ocak 2021 tarihinde Türkiye'de gösterime girecek

Yeni bir Wonder Woman çağı başlıyor. 1980’lerin Wonder Woman’ının düşmanları Max Lord ve Cheetah yüzleştiği yeni macerasıyla sinema perdelerine geliyor. Patty Jenkins imzasını taşıyan filmin başrolünde ilk filmle büyük başarı elde eden Gal Gadot bulunuyor. Filmin diğer oyuncuları arasında ise Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright ve Connie Nielsen gibi ünlü isimler yer alıyor. Geoff Johns & David Callaham tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetici yapımcılığını Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo ve Wesley Coller üstleniyor. Filmin müzikleri ise, Oscar ödüllü bestekar Hans Zimmer'a (Dunkirk, Interstellar, The Lion King) ait.

AMC Entertainment CEO'su ve Başkanı Adam Aron filmle ilgili heyecanını "Gişe rekorları kırması beklenen bu film için Warner Bros. Pictures ile aylardır diyalog halindeyiz. Pandemi sürecinin stüdyolar ve sinemalar arasında alışılmadık ekonomik ilişkiler, farklı pencereler ve yayın stratejileri gerektirdiği göz önüne alındığında, AMC olarak Warner Bros'un duyurusu için tamamen hazırız." sözleriyle dile getirdi.

Son olarak filmin Türkçe altyazılı resmi fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 18:26
Millet cokdan internet üzerinden izler sinemayada gerek duymazlar bnce
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman 1984 vizyon tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir